Review The Happy Investors, specialist in beleggen waardevolle aandelen
Reviews | Educaties Beleggen en Traden
Nick van Belzen
Reviews | Educaties Beleggen en Traden
05/24/2024
24 min
0

Happy Investors Review | Expert in Beleggen voor Nederland en België?

05/24/2024
24 min
0

The Happy Investors Review Overzicht

Deze review over theHappyInvestors.nl geeft inzicht in het bedrijf dat zichzelf heeft neergezet als één van de experts op het gebied van beleggen binnen Nederland en België. Hun expertise is het verslaan van het gemiddeld behaalde rendement op de aandelenmarkt.

Voor het schrijven van deze review hebben wij volledige toegang gekregen tot alle diensten, cursussen, community kanalen en alerts. Dit zorgt ervoor dat wij een onafhankelijk en uitgebreid onderzoek kunnen doen naar de aangeboden diensten, professionaliteit en het team achter Happy Investors.

De eerste indruk die wij krijgen is zeer professioneel, vooral de goed onderbouwde kennis van Jorik Vermeulen over beleggen in sterke en potentiële aandelen en ETF’s blinkt uit. Jorik Vermeulen is de eigenaar en oprichter van Happy Investors, het bedrijf dat zowel beginnende als meer ervaren beleggers helpt en begeleid bij het ontwikkelen van hun kennis.

Het bedrijf Happy Investors biedt meerdere goed onderbouwde cursussen aan voor beleggers. Voornamelijk voor beleggers die geïnteresseerd zijn in beginnen met beleggen, ETF beleggen, Dividend beleggen, Pensioen beleggen, duurzaam beleggen en gevorderd beleggen.

Een ander belangrijk onderdeel van Happy Investors is het aanbieden van een ‘Alerts dienst’. Bij aanmelding ontvangt men koop en verkoop alerts met bijbehorende onderbouwde analyses. De verschillende alerts en bijbehorende mogelijkheden zullen wij uitlichten verder in deze review.

Happy Investors zijn sinds enkele jaren officieel partner geworden met Capital Exploits. Het bedrijf Capital Exploits bestaat uit meerdere hedgefondsmanagers die grote portfolio’s beheren en aantoonbaar relatief hoge rendementen behalen.

Samengevat zijn de ervaringen met de The Happy Investors verassend positief. Daarnaast zijn de aangeboden diensten geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren beleggers die willen leren de aandelenmarkt te verslaan qua behaalt rendement. Kortom, een prima review en score, 4.5 sterren. 

Onze beoordeling:

Goede Review beoordeling 4.5 sterren


The Happy Investors onder het vergrootglas

The Happy Investors, is in 2017 opgericht door Jorik Vermeulen, het bedrijf heeft inmiddels al meer dan 150.000 geïnteresseerde websitebezoekers per jaar. De website biedt een uitgebreid aanbod aan informatie over de cursussen en andere aanvullende informatie. Het is een waardevolle website die soms wat onoverzichtelijk oogt, maar de inhoud van de content is erg sterk.

Naast het aanbieden van cursussen, alerts en analyses is Jorik actief op het YouTube-kanaal van Happy Investors. Hier worden wekelijks nieuwe updates, inzichten en analyses gedeeld over verschillende financiële instrumenten en de financiële markten in het algemeen.

Logo van Happy Investors Mindset, Beleggen educaties en diensten

De hoge score op Google Review bevestigt de tevredenheid van de klanten die gebruik maken van de cursussen en diensten van Happy Investors. 

In deze uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken, mogelijkheden, educatieve inzichten en voor- en nadelen van The Happy Investors onder het vergrootglas nemen, en bepalen wat de meeste waarde biedt voor Nederlandse en Belgische beleggers.

Belangrijkste kenmerken:

 • Community gedeelte als onderdeel van de cursussen: Laagdrempelige begeleiding, mogelijkheid tot vragen stellen en ideeën delen met andere cursisten en teamleden.
 • Ruim aanbod cursussen: Onderwerpen zoals beginnen met beleggen, gevorderd beleggen, duurzaam beleggen, pensioen beleggen, financiële onafhankelijkheid, ETF’s en dividend beleggen.
 • Gratis e-boeken, rekentool en adviesgesprek: Gratis te downloaden
 • Happy Aandelen: Wekelijkse beleggingsrapporten en analyses met de beste beleggingsmogelijkheden van dat moment.
 • Aandelen en ETF Alerts: Iedere week koop en verkoop signalen, waarbij de alerts goed onderbouwd en uitgelicht zijn.

De goed onderbouwde en duidelijke cursussen en persoonlijke begeleiding zijn de speerpunten van Happy Investors voor zijn leden en studenten. Lastige onderwerpen worden begrijpelijk uitgelegd waardoor beginnen met beleggen zeer laagdrempelig is. In de relatief weinig maar zeer hoge reviews score doen The Happy Investors uitstekend:

Trustpilot: Geen score

Google Review: Score 4.9 van de 5.0

Google Play Store: Geen App

Apple App store: Geen App

Google reviews, Happy Investors, hoge score

Het verhaal van The Happy Investors

Happy Investors streeft naar levensgeluk op basis van financiële vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en duurzaam leven. De focus ligt op het genieten in het hier en nu, waarbij beleggen voor de lange termijn een belangrijke rol speelt. Een van de belangrijkste doelen van Happy Investors is het streven naar financiële onafhankelijkheid voor hun klanten. Jorik Vermeulen heeft op zijn 30e het doel van financiële onafhankelijkheid behaald en is een expert op dit gebied.

Happy Investors streeft ernaar dat beleggers die hun cursussen hebben gevolgd en de alerts gebruiken, in minder dan 15 minuten per week hun beleggingsportfolio kunnen optimaliseren. Daarnaast ligt de focus op het behalen van een hoger rendement dan de gemiddelde financiële markten en bekende ETF’s door zelf aandelen en andere financiële instrumenten uit te kunnen kiezen.

Verder is het voor Happy Investors erg belangrijk dat de cursisten het belang van risicomanagement goed begrijpen en zelf in staat zijn bescherming te bieden tegen forse verliezen bij het beleggen in aandelen.

Jorik Vermeulen bouwt samen met zijn diverse team verder aan de glansrijke toekomst van Happy Investors. Hierbij staat kwaliteit centraal, zoals Jorik zelf zegt; 


“Kwaliteit gaat boven kwantiteit. Wij van Happy Investors zullen ons niet laten leiden door winst als dit ten koste gaat van de kwaliteit voor onze leden.” – Jorik Vermeulen


Het verhaal van Jorik Vermeulen en Happy Investors

Happy Investors Mindset en Methode (HIM)

Happy Investors Mindset en Happy Investors Methode, afgekort HIM, zijn termen die terug te vinden zijn op de website en tijdens de cursussen. Daarnaast zijn het ook de initialen die terugkomen in het logo van Happy Investors.

De onderliggende gedachte achter ‘HIM’ is het begeleiden van gedreven mensen die willen investeren in financiële en persoonlijke groei in kennis en vermogen.

De Methode en Mindset worden uitgereikt aan beleggers die gebruikmaken van de Happy Investors-diensten en dienen als handvatten die kunnen bijdragen aan financiële onafhankelijkheid. Nu de handvatten bereikbaar zijn voor beleggers, ligt de sleutel tot succes bij hen zelf.

Met Happy Investors leren beleggers aan de hand van een bewezen beleggingsstrategie om financieel vrij te worden. Beleggers leren een winstgevende beleggingsportfolio samenstellen die in 30 minuten per maand beheerd kan worden. De HIM is ontstaan uit meer dan 10 jaar beleggingservaring en een bewezen succesvol traject dat Jorik en zijn team hebben bereikt.


Is Happy Investors geschikt voor beginners?

Jazeker! Heel eerlijk, wij zijn onder de indruk van de inhoud die de cursussen van Happy Investors bieden. De aangeboden educatie is zeker geschikt voor beginnende beleggers.

Beginnende beleggers hebben de mogelijkheid om na afronding van de educatie gebruik te maken van de aangeboden alerts en ‘Happy aandelen’ analyses. Dit kan een mooie, leerzame aanvulling zijn waarbij zowel beginnende als meer ervaren beleggers specialistische inzichten krijgen en een mooi rendement kunnen behalen. Bovendien helpen de wekelijkse beleggingsrapporten en analyses beleggers om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en hun beleggingsstrategie te verfijnen.

De combinatie van duidelijke cursussen, waardevolle alerts en gedetailleerde analyses maakt Happy Investors een uitstekende keuze voor iedereen die zijn beleggingskennis wil vergroten en zijn financiële doelen wil bereiken.


Wat is Happy Investors?

TheHappyInvestors.nl is een online educatieplatform, specifiek ontwikkeld door Jorik Vermeulen en zijn team, voor beleggers in verschillende type aandelen en ETF’s. In deze review laten we zien waar het bedrijf Happy Investors voor staat, welke tools ze aanbieden en welke potentie de aangeboden diensten hebben.

Het team van Happy Investors gebruikt naast de eigen expertise professionele analysetools en algoritmes voor het onderzoeken en samenstellen van alerts en 'Happy aandelen' analyses.

Om het overzichtelijk te houden, hebben we hieronder enkele belangrijke onderdelen en mogelijkheden uitgelicht:

 • The Happy Investors is een bedrijf dat educatie aanbiedt en zich richt op Nederlandse en Belgische beleggers met als doel financiële onafhankelijkheid.
 • Goede score, reviews en klanttevredenheid op Google Reviews.
 • Meer dan 600 cursisten geholpen met beleggen.
 • Online leeromgeving met een zeer ruim aanbod aan verschillende cursussen.
 • Meer dan 100 leden die gebruikmaken van de aangeboden alerts en ‘Happy aandelen’ analyses.
 • Jorik vermeulen heeft meer dan +10 jaar ervaring met beleggen en het begeleiden van andere beleggers. 
 • Een actief YouTube-kanaal waar Jorik Vermeulen wekelijks inzichten, nieuws en analyses deelt over ETF’s, aandelen en dividend.
 • Focus op vermogensopbouw voor de lange termijn en het bereiken van financiële onafhankelijkheid door te beleggen, voornamelijk op de aandelenmarkt.
 • De community van Happy Investors is een rustige omgeving waar laagdrempelig vragen gesteld kunnen worden, ideeën uitgewisseld worden en begeleiding geboden wordt.

Happy Investors biedt een uitgebreide en gestructureerde aanpak voor beleggers van alle niveaus, met als ultiem doel het bereiken van financiële onafhankelijkheid door middel van educatie en strategische beleggingen.

Jorik Vermeulen, de drijvende kracht achter Happy Investors

Gratis adviesgesprek

Via onze link hieronder is het mogelijk om een adviesgesprek ook wel bekend als strategiegesprek in te plannen bij Happy Investors. Klik een datum en tijd aan op de kalender en kijk samen met één van de teamleden van Happy Investors naar de mogelijkheden die passen bij de persoonlijke situatie. Bepaal samen de beste strategie, stel realistische doelen, krijg inzichten in de mogelijkheden en stel samen een traject op maat af.

Uiteraard is een strategiegesprek volledig vrijblijvend en zit je nergens aan vast. Het mooie van dit adviesgesprek is dat het nog eens volledig gratis is ook. Een gratis manier om meer te weten te komen over Happy Investors met de mogelijkheid tot het stellen van gerichte vragen.

Vraag hier een gratis Strategiegesprek aan

 Strategiegesprek en Kennismakingsgesprek inplannen

Opbouw van de Happy Investors trajecten

theHappyInvestors.nl is opgebouwd uit meerdere trajecten en producten: 

Gratis producten: e-Boeken, rekentools, strategiegesprek en video’s over leren beleggen.

Betaalde cursussen en diensten: Ruim aanbod aan cursussen, koop en verkoop Alerts, Happy Aandelen (Potentiële aandelen). Verderop in deze review zullen we iedere cursus specifiek uitlichten.

De betaalde cursussen geven toegang tot de leeromgeving met bijbehorende community gedeelte met bijbehorende persoonlijke begeleiding. De betaalde diensten geven toegang tot Alerts en Analyses waarbij er persoonlijke begeleiding beschikbaar is van een beleggingsexpert.

Alle leden van Happy Investors ongeacht welk traject krijgen toegang tot basiskennis, handige tools, community en begeleiding hieronder een aantal voorbeelden:

 • Gratis e-boeken
 • Toegang tot de community
 • Persoonlijke begeleiding
 • Laagdrempelige klantenservice
 • Handige websites en online analyse tools
 • Berekeningstool vermogen berekenen
 • Beleggingsideeën, marktontwikkelingen en Analyses
 • Updates, Nieuwsberichten en Evenementen

Login Community Happy Investors

Inloggen Leeromgeving en Community van Happy Investors

Na het inloggen krijgen leden van Happy Investors toegang tot de leeromgeving en community, dit is onderdeel van de cursussen en diensten. Binnen de community is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Daarnaast is er goede begeleiding beschikbaar, en is het mogelijk om met experts en andere gelijkgestemden ideeën uit te wisselen. 

Wat goed is om op te merken, is dat de community relatief rustig is vergeleken met andere bedrijven die meer de focus hebben op traden. Mede om die reden is ervoor gekozen om de community te koppelen aan de leeromgeving. Het voordeel hiervan is dat alles op één platform te vinden is en niet net als bij andere bedrijven er een aparte ‘Discord’ community en een leeromgeving is.

Binnen in de community en Leeromgeving van Happy Investors

Krijg toegang tot de leeromgeving en community

Kortom, de Happy Investors community is een waardevolle bron voor iedereen die serieus bezig is met investeren en graag wil leren van experts en collega-investeerders. 


The Happy Investors Cursussen en Leeromgeving

De leeromgeving is opgebouwd uit ondertussen 8 verschillende cursussen die beschikbaar worden na aanschaf. Over het algemeen bieden de cursussen erg veel diepgang waarbij Jorik Vermeulen de leerstof helder en begrijpelijk uitlegt.

Iedere cursus bestaat uit meerdere lessen die op ieder moment van de dag teruggekeken kunnen worden. Daarnaast is er na aanschaf van een cursus levenslange toegang zolang het bedrijf bestaat.

Elke cursus is ontworpen met de gebruiker in gedachten, en er wordt veel aandacht besteed aan zowel theoretische kennis als praktische toepassing. Dit zorgt ervoor dat cursisten niet alleen begrijpen wat ze leren, maar het ook effectief kunnen toepassen in hun eigen investeringsstrategieën.

Bovendien is er een ondersteunende community waar cursisten vragen kunnen stellen, ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen helpen. Dit maakt de leerervaring niet alleen interactief, maar ook sociaal en motiverend.

De cursussen worden regelmatig bijgewerkt met de nieuwste informatie en trends in de investeringswereld, zodat cursisten altijd toegang hebben tot de meest actuele kennis. Hierdoor blijven zij up-to-date en kunnen zij hun investeringsvaardigheden voortdurend verbeteren. 

Cursus overzicht binnen de leeromgeving van Happy Investors


Happy Value Aandelen Analyses

Opzoek naar meer vertrouwen hebben bij het kopen van aandelen? Dan is deze aangeboden dienst van Happy Investors een mogelijkheid om de kans op succes te verhogen met winstgevend beleggen in de beste aandelen. Goede aandelen zoeken en vervolgens ook kunnen vinden kan ontzettend veel tijd en energie kosten. Goed onderzoek doen kan erg veel tijd kosten, waarom dit niet laten doen door experts op dit gebied. Hierdoor is het mogelijk om aanzienlijk tijd en frustratie te besparen. 

Maak gebruik van de expertise van Happy Investors Aandelen Analyses. Met meer dan 10 jaar ervaring met beleggen in aandelen en deze handeling goed in de vingers te hebben. Hebben Happy Investors als veel beleggers kunnen helpen bij het opbouwen van een portfolio met mooie rendementen.

Met de Happy Investors Aandelen Analyses krijg je toegang tot:

 • Toegang tot gedegen onderzoek: Gedetailleerde analyses van potentieel beste aandelen op zowel korte als lange termijn. Hierbij word gezocht naar de aandelen met het hoogste rendementspotentieel.
 • Hogere kwaliteit, hogere rendementen: Dankzij de grondige analyses en jarenlange ervaring, is het mogelijk om te profiteren van hoger rendement op beleggingen. Happy Investors helpt beleggers om je geld voor iemand te laten werken in plaats van iemand voor geld te laten werken.
 • Financiële vrijheid: Het doel van Happy Investors is beleggers te helpen een financieel vrije toekomst te realiseren. Minder werken, meer reizen, meer genieten van het leven, de natuur, je vrienden en familie, en doen wat je écht wilt doen.
 • Wekelijkse beleggingsrapporten: Krijg direct toegang tot de wekelijkse rapporten met de beste aandelen. Happy Investors doen het uitgebreide onderzoek voor de belegger, dit zodat beleggers zelf de beste aandelen kunt selecteren die passen in het eigen portfolio.

Meer weten en direct toegang klik hier

Happy Aandelen Analyse rapportage overzicht

Happy Investors Aandelen en ETF Alerts

De Alert-diensten van Happy Investors zijn opgedeeld in twee verschillende abonnementen. Het ene abonnement geeft toegang tot wekelijkse potentiële ETF Alerts en het andere tot wekelijkse potentiële Aandelen Alerts.  

Deze signalen zijn gebaseerd op diverse beproefde algoritmes, tools en technische analyse. De ETF Alerts richten zich op lange termijn beleggers die willen profiteren van optimale koop- en verkoopmomenten, waardoor er een hoger rendement behaalt kan worden en grote verliezen kunnen worden vermeden door tijdig te handelen.

Naast de Alerts krijgt men ook gratis toegang tot verschillende cursussen afhankelijk van welke Alert, zoals de ‘Cursus Beginnen met Beleggen’ of ‘Cursus ETF & Dividend’ en ‘Cursus Financieel Onafhankelijk’.

Hieronder worden de voordelen en eigenschappen van beide abonnementen verder uitgelicht:

Voordelen van ETF en Aandelen Alerts:

 • Wekelijkse signalen: Ontvang elke week gedetailleerde koop- en verkoopsignalen.
 • Bewezen methoden: Gebaseerd op betrouwbare algoritmes en technische analysetools.
 • Tijdsbesparende optimalisatie: Optimaliseer de beleggingsportfolio in minder dan 15 minuten per week voor maximaal rendement.
 • Verliesbescherming: Minimaliseer grote verliezen door tijdig te verkopen.
 • Lange termijn focus: Ideaal voor beleggers die streven naar stabiele, langdurige groei.
 • Gratis Cursussen: Bij de Alerts zijn gratis Cursussen van Happy Investors inbegrepen.

Of er nu gekozen wordt voor ETF Alerts of Aandelen Alerts, beide abonnementen bieden een effectieve en efficiënte manier om de beleggingsstrategie te verbeteren en de financiële toekomst te versterken. 

Happy Aandelen Alerts voor ETF's en AandelenMeer weten en direct toegang tot Alerts klik hier


Happy Investors Exclusief

De aanschaf van dit product is mogelijk op twee manieren: eenmalige aankoop voor een vast bedrag of een maandelijks abonnement met betalingen in de vorm van maandelijkse termijnen. De kosten zullen we later behandelen in deze review; laten we eerst de focus leggen op wat Happy Investors Exclusief inhoudt.


“Het product van Happy Investors dat Exclusief is, maar alles inclusief heeft!”


Happy Investors Exclusief is een van de meest complete online cursuspakketten binnen Nederland en België! Alle cursusmaterialen en diensten van Happy Investors zijn toegankelijk bij aanschaf van dit pakket. Naast de cursussen krijg je ook toegang tot wekelijkse Alerts en Analyses, die een waardevolle aanvulling kunnen zijn op je eigen beleggingsportfolio. Dit pakket biedt alle expertise in één, geschikt voor beleggers die maximaal willen inzetten op een gezonde balans tussen rendement en risico. 

Happy Investors beweren dat dit pakket het mogelijk maakt om in slechts 30 minuten per maand een hoger rendement te behalen dan bij de gemiddelde bank. Deze uitspraak is gebaseerd op het winstgevende beleggingsportfolio van Happy Investors, dat keer op keer bewijst dat dit met minimale risico's mogelijk is.

Wat is inbegrepen en wat zijn de voordelen?

 • Alle beschikbare cursussen van Happy Investors, met 80 uur aan cursusmateriaal voor winstgevend beleggen.
 • Toegang tot het onderzoek van Happy Investors naar de beste aandelen.
 • Bewezen algoritmes voor het kopen en verkopen van aandelen.
 • Toegang tot een community en online coaching van een beleggingsexpert die zijn eigen vermogen van €0 naar meer dan €325.000 heeft opgebouwd.

Voordelen van de cursus:

 • Meer financiële vrijheid, met als resultaat minder werken, meer reizen en genieten van het leven.
 • Het samenstellen van een passieve beleggingsportefeuille voor duurzaam succes, met een hoger rendement en/of lager risico.
 • Vertrouwen en structuur krijgen in je beleggingen en genieten van rendement en dividend.
 • Online begeleiding: Je krijgt online begeleiding van een beleggingsexpert met meer dan 10 jaar ervaring op HBO- en academisch niveau, die zijn eigen vermogen heeft opgebouwd door te beleggen in aandelen.
 • Wekelijkse Happy Value Aandelen, Happy Dividend Aandelen en Happy Groei Aandelen.
 • Directe toegang tot het Happy Value Portfolio, met een streven naar meer dan 14% rendement per jaar.
 • Met de Happy Alerts ontvang je wekelijks koop- en verkoopsignalen voor aandelen.
 • Toegang tot de Happy Investors Community met honderden Nederlandse en Belgische beleggers.

HIM Happy Investors Exclusief, het alles-in-één pakketMeer weten en direct toegang tot Happy Investors Exclusief


Alle Cursussen van Happy Investors samengevat

Naast de mogelijkheid tot het kopen van alle producten en diensten van Happy Investors in één keer, is het ook mogelijk om alles los te kopen. Daarnaast krijgt iedere cursist na aanschaf van een cursus persoonlijke begeleiding en toegang tot de community van Happy Investors.

Het voordeel van alles los kopen is dat er niet betaald word voor elementen die toch niet gebruikt gaan worden. De kosten zullen wij later verder toelichten in deze review. 

We zullen hieronder alle cursussen kort en krachtig uitlichten, waarbij de focus ligt op de inhoud en voordelen:

Overzicht alle cursussen van Happy Investors

Opbouw Cursus Beginnen met Beleggen

Een goede start maken met beleggen? De cursus "Beginnen met Beleggen" helpt je op weg met:

Complete cursus beginnen met beleggen

 • Succesvol starten: 25+ praktische videolessen van A tot Z.
 • Mindset en risicobeheersing: Ontwikkel de juiste mindset en leer risico's beheren.
 • Aandelen en ETF's: Koop en verkoop effectief.
 • Kant-en-klare portefeuilles: Vooraf samengestelde opties.
 • Winstgevende strategieën: Leer beleggen met hoger rendement.
 • Online begeleiding: Profiteer van ervaren begeleiding.

Modules

 1. Basisprincipes: Leer de Happy Investors methode en maak gebruik van handige tools.
 2. Beleggingsmogelijkheden: Verken verschillende opties en vermijd valkuilen.
 3. Portefeuille samenstellen: Stel zelf een winstgevende portefeuille samen.

Opbouw Cursus Gevorderd Beleggen

Ben je klaar voor de volgende stap in beleggen? Ontdek gevorderd beleggen voor hoger rendement en minder risico met deze cursus.

Inhoud van cursus gevorderd beleggen

Complete cursus Gevorderd Beleggen

 • Investeer in tijdloze kennis: Leer op gevorderd niveau beleggen in aandelen, vastgoed en ETF's.
 • Realiseer hoger rendement: Leer van de expertise voor >14% gemiddeld rendement per jaar.
 • Praktische videolessen: 20+ lessen over gevorderd beleggen in de praktijk.
 • Beleggingsstrategieën: Ontdek hoe je de beste aandelen vindt en analyseert.
 • Online begeleiding: Profiteer van begeleiding door ervaren experts.

Modules

 1. Basisprincipes: Ontwikkel de juiste mindset en leer investeren in groeisectoren en -aandelen.
 2. Financiële analyse: Leer financiële waardering, dividendanalyse en bedrijfsstrategieën op WO-niveau.

Opbouw Cursus ETF & Dividend Beleggen

Ontdek hoe je met weinig risico en minimale tijd succesvol kunt beleggen in ETF's en dividend aandelen met deze online cursus.

Complete cursus ETF & Dividend Beleggen

 • Succesvol lange termijn beleggen: Leg de basis voor hoger rendement met ETF's en dividendaandelen.
 • Verlaag risico: Beleg zonder angst en minimaliseer verlies.
 • Simpel en effectief: Geen moeilijke zaken, maar praktische lessen voor passief beleggen.
 • Goedkoper en hoger rendement: Bereik meer dan bij de bank.

Modules

1. ETF Beleggen:

 • Leer succesvol ETF beleggen met praktische videolessen.
 • Ontvang kant-en-klare beleggingsportefeuilles voor wereldwijde spreiding.
 • Krijg toegang tot geavanceerde tools voor ETF-analyse.

2. Dividend Beleggen:

 • Ontdek hoe je vermogen opbouwt met dividendaandelen.
 • Leer geavanceerde dividend beleggingsstrategieën.
 • Krijg inzicht in het aan- en verkopen van dividendaandelen.
 • Profiteer van online coaching van experts.

Cursus Dividend Beleggen video uitleg

Opbouw Cursus Duurzaam Beleggen

Ontdek hoe je de wereld verduurzaamt én rendement behaalt met duurzaam beleggen.

Complete cursus Duurzaam Beleggen

 • Succesvol duurzaam beleggen: Leer duurzaam investeren met hoger rendement dan de bank.
 • Passief en duurzaam: Ontvang ESG portfolio's voor lager risico en duurzaam rendement.
 • Praktische videolessen: Van beginnend tot gevorderd niveau, alles is direct toepasbaar.
 • Online coaching en community: Profiteer van begeleiding en Q&A's.

Modules

1. Beginnen met Duurzaam Beleggen:

 • Leer de bewezen beleggingsstrategie voor duurzaam rendement.
 • Voorkom dure beginnersfouten en minimaliseer risico.
 • Draag bij aan duurzame ontwikkelingen en innovatie.

2. Portfolio's Duurzaam Beleggen:

 • Ontvang kant-en-klare ESG portfolio's voor succesvol beleggen.
 • Beheer je portfolio in slechts 30 minuten per maand.
 • Inclusief online coaching voor vertrouwen in je beleggingen.

3. Duurzame Aandelen & ETF's:

 • Leer succesvol investeren in ESG aandelen en ETF's.
 • Ontdek mogelijkheden zoals Carbon Credits en duurzame blockchainprojecten.

Doe mee en bouw duurzaam vermogen op, goedkoper én met hoger rendement dan de bank.

Opbouw Cursus Pensioen Beleggen

Leer zelfverzekerd en met vertrouwen beleggen voor jouw pensioen.

Complete cursus Pensioen Beleggen

Ontdek hoe je veilig en succesvol investeert voor jouw (aanvullend) pensioen, van beginnend tot gevorderd niveau.

 • Succesvol pensioen beleggen: Leer strategieën voor hoger rendement en/of lager risico.
 • Van ETF's tot aandelen: Ontdek de juiste beleggingen voor jouw pensioenportefeuille.
 • Praktische videolessen: Leer veilig en effectief beleggen voor jouw financiële toekomst.
 • Online begeleiding van experts: Krijg ondersteuning bij het bouwen van jouw pensioenportefeuille.

Overzicht in de Cursus Pensioen Beleggen

Modules

1. Sterke basis voor pensioen beleggen:

 • Leer veilig(er) beleggen voor jouw pensioen met een bewezen strategie.
 • Minimaliseer risico's en vermijd dure beginnersfouten.

2. Beleggingen voor pensioen:

 • Ontdek hoe je diverse beleggingen kunt benutten voor jouw pensioenportefeuille.
 • Leer hoe je deze beleggingen slim inzet voor hoger rendement.

3. Pensioen portfolio samenstellen:

 • Krijg toegang tot concrete portfolio voorbeelden voor verschillende risicoprofielen.
 • Leer hoe je jouw eigen pensioenportfolio samenstelt met concrete beleggingen.

4. Praktijkvoorbeelden en oefeningen:

 • Pas jouw strategie toe met praktijkvoorbeelden en oefeningen.
 • Koop jouw eerste pensioenbeleggingen aan met vertrouwen en begeleiding.

Bouwen aan jouw financiële toekomst. Met de cursus Pensioen Beleggen ben jij klaar voor een zorgeloos pensioen.

Opbouw Cursus Financiële Onafhankelijkheid

Wil je financieel vrij worden en eerder stoppen met werken? Ontdek effectieve en bewezen technieken voor financiële onafhankelijkheid.

Complete cursus Financiële Onafhankelijkheid

Leer een effectieve FIRE-strategie toepassen, verbeter de mindset voor succes en verdien meer in minder tijd.

1. Mindset voor Succes: Ontwikkel een mindset die leidt tot financiële onafhankelijkheid en een gelukkiger leven.

 • Bewezen strategieën voor financiële onafhankelijkheid.
 • Doelen stellen en behalen.
 • Praktische tools en werkboeken om het maximale uit jezelf te halen.

2. Money Mindset: Leer waarom mensen financieel onafhankelijk worden en hoe jij dat ook kunt bereiken.

 • Bewezen strategieën voor financiële onafhankelijkheid.
 • Mindset voor een gelukkiger leven.
 • Praktische tools en werkboeken om je doelen te bereiken.

3. Coaching & Community: Profiteer van online coaching en sluit je aan bij onze community van meer dan 600 Nederlanders en Belgen die financieel onafhankelijk zijn geworden (of op weg daarnaartoe).

Bij Happy Investors hanteren bewust lage prijzen omdat ze geloven in toegankelijkheid. Investeer in een cursus die waarde biedt en je op weg helpt naar financiële vrijheid.


The Happy Investors prijzen en kosten

Kosten Overzicht Happy Investors

De prijzen en kosten die horen bij de producten en diensten van Happy Investors is eigenlijk vrij eenvoudig uitgelegd. Belangrijk om te weten is dat er een pakket bestaat waar gekozen kan worden voor alles in één en dat iedere cursus of dienst ook los aangeschaft kan worden. Het voordeel van alles-in-één is dat hierbij de optie mogelijk is om zowel alle cursussen als diensten voor een éénmalig vast bedrag aan te schaffen is en hierbij levenslange toegang verschaft wordt.

Er is een ruim aanbod dat we hieronder zullen opdelen in verschillende categorieën:

Gratis: 

 • E-Boeken
 • Rekentools
 • Educatie video’s
 • Strategiegesprek

Overzicht alle gratis producten en diensten van Happy Investors

Meer info en direct toegang tot de gratis producten

Alles in één: Koop Happy Investors Exclusief en ontvang alles-in-één voor €999 éénmalig of €59 Per/maand

 • Alle beschikbare cursussen en educatiemateriaal (Kosten losse aanschaf alle cursussen samen €774 éénmalig)
 • Happy Aandelen Analyses (Kosten losse aanschaf €199 p/j)
 • ETF Alerts (Kosten losse aanschaf €99 p/j)
 • Aandelen Alerts (Kosten losse aanschaf €99 p/j) Overzicht HIM Exclusief, voordelen en inbegrepen

Meer info en direct toegang tot HIM Exclusief

Diensten: Alle diensten zijn 14 dagen uit te proberen voor maar €1.

 • Happy Aandelen (Analyses) (Kosten Abonnement €19 p/m)
 • Happy Aandelen Alerts (Kosten Abonnement €9 p/m)
 • Happy ETF Alerts (Kosten Abonnement 19 p/m)

Overzicht Aandelen en ETF Alerts, Voordelen en inbegrepen

Meer info en direct toegang tot de Diensten

Cursussen:

 • Beginnen met beleggen (Kosten losse aanschaf €199 éénmalig)
 • ETF & Dividend beleggen (Kosten losse aanschaf €99 éénmalig)
 • Pensioen beleggen (Kosten losse aanschaf €29 éénmalig)
 • Duurzaam beleggen (Kosten losse aanschaf €199 éénmalig)
 • Financiële Onafhankelijkheid (Kosten losse aanschaf €9 éénmalig)
 • Gevorderd beleggen (Kosten losse aanschaf €199 éénmalig)

Overzicht alle cursussen van Happy Investors

Meer info en direct toegang tot Cursussen


Wie is Jorik Vermeulen, oprichter van TheHappyInvestors.nl

Jorik Vermeulen, mede eigenaar en oprichter van Happy Investors. Met een Academische achtergrond in Management & Strategie is hij al sinds zijn 23ste actief als belegger. Op zijn 30ste bereikte hij financiële vrijheid. Tegenwoordig investeert Jorik zowel in aandelen als in andere ondernemers om hen te helpen hun bedrijven te laten groeien. 


“Jorik Vermeulen is begonnen met een startkapitaal van €10.000 en heeft dit inmiddels uitgebreid tot meer dan €325.000 in aandelen en ETF's”


Aan het begin van Jorik zijn beleggingsreis, net als velen, begon hij met het idee om geld te verdienen op de financiële markten. Dit proces ging gepaard met vallen en opstaan, waarbij zijn passie voor beleggen in aandelen steeds sterker werd. Die passie ontwikkelde zich tot een gezonde obsessie, wat resulteerde in steeds betere resultaten en een voortdurende verfijning van zijn beleggingstechnieken.

Jorik Vermeulen begon zijn persoonlijke financiële succes met beleggen online te delen, wat uiteindelijk leidde tot een steeds professioneler wordend platform. Wat Jorik geweldig vindt zijn gemotiveerde mensen op weg te helpen met beleggen en geniet hij van de resultaten die zij behalen. Dit leidde tot de oprichting van Happy Investors, dat uitgroeide tot een toonaangevend bedrijf waar hij dagelijks mensen help met beleggen en zijn analyses en kennis deelt met cursisten en leden.


“Beleggen met een glimlach is één van de kernwaarde waar Happy Investors voor staat”


Enkele jaren geleden groeide Happy Investors zodanig dat het de limieten van een eenmansbedrijf bereikte. Daarom besloot Jorik samen verder te gaan met zijn huidige compagnon Prince. Inmiddels is Happy Investors verder gegroeid en bestaat het team uit meerdere personen. 

Bij Happy Investors wordt er voornamelijk ingezet op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Samen met zijn partner Prince werken ze aan hun missie om nog meer beleggers te helpen bij het opbouwen van een gezond beleggingsportfolio en het blijven bieden van hoge kwaliteit van educatie en begeleiding aan hun klanten.

Jorik Vermeulen; een gepassioneerde vakspecialist die beleggen toegankelijk maakt voor iedereen!

Jorik Vermeulen, Oprichter Happy Investors en passievol belegger

Gratis Educatie Mogelijkheden

Happy Investors maakt het op een gratis manier mogelijk om kennis te maken met het bedrijf, zo is het mogelijk om gratis e-boeken te downloaden en een vrijblijvend strategiegesprek in te plannen. Gratis klinkt vaak goed voor mensen, zeker als ze aan het oriënteren zijn en zoekende naar de juiste aanpak. 

Echter schuilt er ook een gevaar in het zoekende zijn, vaak komt het voor dat men al zoekend de bomen door het bos niet meer ziet. Wij van Investing Nomads hebben om die reden meerdere gerichte mogelijkheden gemaakt die het zoeken makkelijker maken, hieronder enkele mogelijkheden uitgelicht:

Gratis e-boeken van Investing Nomads: We begrijpen als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om een goede start te maken met beleggen en traden. Daarom is Investing Nomads opgericht om beginners te ondersteunen bij hun eerste stappen op de financiële markten. Onze missie is om een stevige basiskennis te bieden die helpt bij het maken van weloverwogen beslissingen, afgestemd op ieders persoonlijke situatie. Dit helpt om veelvoorkomende fouten van beginnende beleggers te vermijden.


“Wordt geen verdwaalde nomade op de financiële markten”


Om beginners een vliegende start te geven, hebben we diverse gratis e-boeken, een uitgebreide kennisbank en vergelijkingspagina’s samengesteld. Deze tools zijn ontworpen om beginners te helpen slimme keuzes te maken op de financiële markten. Download een van onze e-boeken of bekijk onze kennisbank, speciaal ontwikkeld voor startende beleggers en traders:

Gratis e-boeken: Onze titels “Slim Beginnen met Crypto”, “Slim Beginnen met Traden” en “Slim Beginnen met Beleggen” zijn speciaal ontworpen voor beginners. Ze bieden educatieve inhoud gecombineerd met praktische checklists. Deze e-boeken zijn zo opgezet dat ze gerichte inzichten bieden, tijd besparen en stap voor stap helpen bij het nemen van cruciale beslissingen. 

“Slim Beginnen met Crypto” Downloaden

“Slim Beginnen met Traden” Downloaden

“Slim Beginnen met Beleggen” Downloaden

Overzicht alle boeken van Investing Nomads | Beginnen met beleggen en traden

Gratis Kennisbank: De Kennisbank van Investing Nomads bevat 500+ pagina’s over de financiële markten, traden, beleggen en vele andere gerelateerde onderwerpen.


Voor- en Nadelen van TheHappyInvestors.nl

Op de onderstaande afbeelding zijn alle voor- en nadelen het bedrijf Happy Investors weergegeven.

Alle voordelen en Nadelen van Happy Investors

Bekijk onze Vergelijkingspagina voor meer informatie


Klantenrecensies, The Happy Investors reviews

Reviews The Happy Investors: De beschikbare ervaringen op Google reviews bevestigen mijn persoonlijke ervaringen met Happy Investors. Ondanks de relatief weinig reviews scoort Happy Investors uitzonderlijk hoog!

Bijna alle reviews zijn geschreven door cursisten die hun waardering willen uiten over de goede kwaliteit van de cursussen, analyses en alerts. De reviews beschrijven ook dat cursisten erg blij zijn met de behaalde rendementen, waarbij sommige aangeven de financiële investering in kennis er snel uit te hebben verdiend. In het bijzonder wordt Jorik Vermeulen zelf vaak vermeld waarbij zijn goed onderbouwde kennis en kracht om deze begrijpelijk over te brengen naar anderen. 

Er zijn eigenlijk weinig tot geen negatieve reviews terug te vinden, een teken dat Happy Investors echt waarde bied aan zijn klanten. Samengevat zijn de ervaringen zeer positief en scoort Happy Investors goed op bijna alle fronten. In onze optiek daarom ook een echte aanrader waarbij het mogelijk is om doormiddel van de gratis producten laagdrempelig een kijkje te nemen bij Happy Investors.

Zelf ervaringen met de The Happy Investors, vragen of opmerkingen laat het hieronder weten!

Laat reviews, opmerkingen, vragen en ervaringen hieronder achter

Reacties
Categorieën