Madelon Vos Review, financieel expert en oprichter van Fintastic Media Group, bekend van cursussen over beleggen, YouTube-video's en de MoneyTalks-community.
Artikelen | Financieel Specialisten | Investing Insights
Nick van Belzen
Artikelen | Financieel Specialisten | Investing Insights
09/10/2024
22 min
0

Madelon Vos Review: Financiële Educatie, Cursussen en Community

09/10/2024
22 min
0

Madelon Vos Review Overzicht

Deze review over Madelon Vos maakt duidelijk dat zij en haar bedrijf behoren tot de top van financiële educatiebedrijven in Nederland en België. De afgelopen jaren hebben Madelon Vos en haar team een toonaangevend bedrijf opgebouwd binnen de beleggingsmarkten, wat heeft geleid tot een groeiende groep volgers en tevreden klanten.

De aangeboden cursussen en de financiële community zijn uniek in hun soort, net als de goed onderbouwde YouTube-video’s en podcasts waar ze regelmatig aan deelneemt. Madelon biedt waardevolle inzichten op het gebied van beleggen, investeren in Bitcoin, cryptocurrency’s, grondstoffen, en andere beleggingsactiva.

Voordelen van Madelons diensten:

  • Deskundigheid: Naast Madelons eigen expertise profiteert haar bedrijf van de kennis van andere experts binnen de financiële wereld die samenwerken met haar team of een adviserende rol vervullen.
  • Klanttevredenheid: Dit is duidelijk zichtbaar in de groeiende groep volgers en positieve feedback van klanten.
  • Hoogstaande kennis: De kracht van de cursussen en community ligt in diepgaande kennis van de financiële markten en specifieke beleggingsstrategieën.
  • Actieve community: De bruisende community biedt regelmatig marktupdates en andere waardevolle informatie over de financiële sector.

Aanbod van producten en diensten:

Naast het kopen van cursussen en een lidmaatschap voor de community MoneyTalks, biedt Madelon ook:

  • Persoonlijke begeleiding: Op maat gemaakte adviezen voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.
  • NRTO Keurmerk: na het voltooien van de betaalde opleidingen ontvang je een officieel certificaat, erkend door de NRTO. Het is hiermee in sommige gevallen mogelijk om aan je werkgeven een Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB) aan te vragen. Dit kan een deel of de gehele kosten mogelijk vergoeden.
  • Gratis producten: Waardevolle gratis materialen zoals rapporten, blogs en video's over de laatste trends in de financiële markten.

De prijzen van de cursussen en diensten zijn meegegroeid met de groei van het bedrijf Fintastic Media Group, wat een weerspiegeling is van de hoogwaardige kwaliteit die Madelon en haar team bieden.

Samenvattend, zijn Madelon Vos en haar team ideaal voor zowel beginnende als ervaren beleggers die een sterke basis willen leggen of hun kennis willen verdiepen, en die altijd op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws en de meest recente marktanalyses. Kortom een top review en een dik verdiende score, 4.75 sterren.

Onze beoordeling:

Uitstekende Review beoordeling 5 sterren

Madelon Vos onder het vergrootglas

Fintastic Media Group, opgericht door Madelon Vos en medeoprichter Vilijam Georgiev, heeft met hun gecombineerde ervaring als financieel expert en ondernemer meer dan 67.000 klanten, 112.000 YouTube-volgers en 2.500+ actieve community leden aan zich weten te binden. Deze indrukwekkende aantallen spreken voor zich, maar de echte waarde ligt in de kennis en expertise die wordt geboden. Dankzij samenwerkingen met andere specialisten uit de financiële sector is de aangeboden kennis breed en diepgaand.

Madelon Vos en haar behaalde Prijzen en Onderscheidingen

De groeiende populariteit van Fintastic Media Group is te danken aan begrijpelijke uitleg, inzichtelijke analyses en stapsgewijze begeleiding. Deze vaardigheden heeft Madelon Vos in de praktijk opgedaan, onder andere als lerares aan de hogeschool en door haar deelname aan verschillende podcasts. Dit maakt beleggen, traden, en de financiële markten toegankelijk voor iedereen, of je nu een beginner bent of een ervaren belegger.

Voordelen van Fintastic Media Group:

  • Breed cursusaanbod: Van Technische Analyse tot vermogensopbouw, er zijn diverse leerroutes beschikbaar.
  • Financiële analyses: Goed onderbouwde inzichten in de financiële markten.
  • 1-op-1 coaching: Diverse trajecten voor persoonlijke begeleiding door experts.
  • Actieve community: Een laagdrempelige omgeving waarin je direct vragen kunt stellen aan experts en waar onderlinge interactie wordt gestimuleerd.

De sterke punten van het bedrijf:

De educatie, marktinzichten, coaching en bijbehorende community van Madelon Vos maken het investeren in de financiële markten niet alleen begrijpelijk, maar ook leuk en overzichtelijk. Haar bedrijf scoort dan ook bijzonder goed in tal van reviews:

  • Trustpilot: Score van 4.6 uit 5.0
  • Google Reviews: Score van 4.7 uit 5.0 (gebaseerd op veel reviews)
  • Google Play Store: Geen app beschikbaar
  • Apple App Store: Geen app beschikbaar

Madelon Vos en de uitstekende trustpilot score

Deze review zal verder ingaan op de belangrijkste kenmerken, producten en diensten van Fintastic Media Group, evenals de sterke punten van de persoonlijke begeleiding. We zullen tevens de voor- en nadelen van het bedrijf onderzoeken en bepalen waarom het een leidende positie heeft ingenomen binnen Nederland en België.

Heb je na het lezen van de tekst hierboven al genoeg gezien en wil je direct van start gaan, Klik hier. Zo niet gaan we nog meer de diepte in met deze review, laten we verder gaan.

Zijn de producten en diensten van Madelon Vos geschikt voor beginners?

Yes! Madelon Vos en haar team zijn erg sterk gegroeid de afgelopen jaren, we hebben het hier niet alleen over de grote van het team maar vooral over het klantenbestand. Naast de vele gratis content die via meerdere kanalen gedeeld worden is het mogelijk om zelfstandig met goede begeleiding, sterke educatie en handvaten te leren hoe de financiële markten, beleggen en traden werkt.

Zowel beginners als gevorderde investeerders leren stap voor stap de financiële markten beter te begrijpen en kansen hierin te benutten. Door de vele expertise zowel binnen het bedrijf als samenwerkingen met andere, zorgt voor een sterke basis.

  • Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde investeerders.
  • Educaties die begrijpelijk en stap voor stap worden uitgelegd.
  • Focus ligt op het snappen van de financiële markten, Bitcoin en technische analyses. 

Madelon vos tijdens één van haar educaties

Klik hier om  toegang te krijgen tot alle gratis educaties en producten van Madelon Vos

Wat is en doet het bedrijf van Madelon Vos?

Het bedrijf, is naast een online educatieplatform ook ontwikkeld om gelijk gestemde met een passie voor financiële markten samen te brengen binnen een community. De 1 op 1 coaching geeft een extra persoonlijke boost om de financiële en de eigen mogelijkheden nog beter te begrijpen en benutten.

De ruime aanwezigheid van begeleiding en expertise binnen het bedrijfsteam en community maken de financiële markten toegankelijk. Laten we de mogelijkheden onder het vergrootglas nemen en verder gaan met de review.

  • Een van de bekendere financieel experts binnen Nederland en België.
  • Focus op het gebied van investeren, Bitcoin, technische analyse en macro-economie.
  • 67.000+ mensen hebben gebruik gemaakt van de gratis en betaalde producten en diensten van het bedrijf.
  • Een actief YouTube kanaal met een ruim aanbod aan de laatste inzichten en nieuws binnen de financiële markten.
  • 2.500+ leden binnen de community die toegang hebben tot extra waardevolle up-to-date content.
  • Een groot team van meerdere mentoren en experts op verschillende vakgebieden die studenten en leden actief helpen en begeleiden.
  • Aanbevolen tools, software en hardware inbegrepen bij de producten en diensten.

Overzicht producten van Madelon Vos

Klik op de afbeelding of deze link om toegang te krijgen

Gratis kennismaking en vermogensopbouw consult inplannen?

Ben je benieuwd hoe je jouw vermogen kunt laten groeien en wil je gratis advies op maat? Plan dan eenvoudig een kennismakingsgesprek met een vermogensopbouw consult via de onderstaande link. Tijdens dit gesprek bespreekt een van de teamleden van Madelon Vos de mogelijkheden om jouw vermogen op te bouwen en te beschermen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Klik op de link onder de foto, vul een korte vragenlijst in en kies een datum en tijd die jou uitkomt. Samen stel je realistische doelen, krijg je inzicht in jouw mogelijkheden en werk je aan een persoonlijk traject voor vermogensgroei.

Waarom Madelon Vos dit mogelijk maakt:

Madelon krijgt dagelijks talloze vragen over onderwerpen als beleggen en investeren, zoals: "Hoe begin ik met investeren?", "Is investeren nu nog de moeite waard?" en "Welke strategie past het beste bij mijn situatie?". Met meer dan 13 jaar ervaring op de financiële markten heeft ze diepgaande kennis opgedaan en is ze gedreven om anderen te helpen fouten te vermijden en succesvol vermogen op te bouwen.

Gratis consult, advies en kennismakingsgesprek met team van Madelon Vos

Vraag hier een gratis consultgesprek aan

Om deze reden biedt ze samen met haar team gratis adviesgesprekken aan. In een kort gesprek van slechts 10 minuten per week kun je samen bespreken hoe je je vermogen kunt laten groeien, beschermen en beheren. Dit alles op basis van bewezen strategieën, ontwikkeld door experts en met succes toegepast door velen die jou zijn voorgegaan.

Wat kun je verwachten?

Na het inplannen van je gesprek krijg je direct toegang tot een waardevolle video die Madelon beschrijft als een van haar belangrijkste video's. Deze video krijg je geheel gratis en vrijblijvend, zonder enige verplichting.

Het adviesgesprek is volledig kosteloos en geeft je de kans om in contact te komen met Madelon Vos en haar team. Het is dé manier om jouw vragen over investeren en vermogensopbouw te stellen en inzicht te krijgen in jouw financiële toekomst.

Opbouw Educaties, Trajecten en Diensten Madelon Vos

Het bedrijf van Madelon bestaat uit meerdere producten, diensten en trajecten die overzichtelijk zijn opgebouwd. Het biedt zowel gratis als betaalde mogelijkheden, die beschikbaar zijn voor zowel beginnende als ervaren investeerders met interesse in de financiële markten.

Gratis Diensten en Producten: 

Krijg toegang tot waardevolle informatie en maak op een laagdrempelige manier kennis met de professionaliteit van een van de meest aantoonbare financiële educatie bedrijven van Nederland en België. Al meer dan 67.000 tevreden cursisten, downloads en leden gingen je voor. Krijg toegang tot de volgende gratis producten en diensten:

  • Gratis Masterclass winstgevend investeren
  • Gratis minicursus Bitcoin & Technische Analyse
  • Gratis Strategie- vermogensopbouwgesprek Aanvragen
  • Gratis Bitcoin Bullmarkt rapport & DCA-Sheet
  • Gratis toegang tot handige tools

Gratis producten en diensten overzicht Madelon Vos

Direct toegang tot alle gratis producten en diensten via deze link

Betaalde Diensten en Producten

maak een keuze uit de volgende betaalde mogelijkheden:

  • Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen, winstgevend investeren op een manier waarbij je in slechts 10 minuten per week, een bewezen strategie leert toepassen.
  • Bitcoin en Technische Analyse Academy, leren beleggen en traden in Bitcoin en andere cryptocurrency’s op de interessante cryptomarkt.
  • MoneyTalks Community, hulp, interactie en houvast staat centraal binnen deze bruisende community.
  • 1 op 1 Coaching, Leer winstgevend handelen in crypto middels 1-op-1 coaching van ervaren experts.
  • Totaalpakket, het alles in één totaalpakket dat begint met een gratis strategiegesprek.

We zullen hieronder verdergaan met de uitgebreide review over de aangeboden producten en diensten van Madelon Vos. Hierbij zullen we de belangrijkste trajecten, cursussen, mogelijkheden en gratis elementen dieper inhoudelijk uitlichten.

Madelon Vos met overzicht van Betaalde Diensten en Producten

Bouw, Beheer & Bescherm je Vermogen met Madelon Vos - Start met Slechts 10 Minuten per Week!

Wil je leren hoe je eenvoudig en winstgevend kunt beleggen, ongeacht je leeftijd, budget of ervaring? Met haar bewezen strategie helpt Madelon Vos je vermogen op te bouwen, zodat jij je kunt richten op wat er echt toe doet: familie, hobby’s en reizen.

Waarom nu starten?

Sinds 2020 is de financiële wereld drastisch veranderd. De centrale banken verhoogden de rente, inflatie bereikte ongekende hoogten en de scheuren in ons financiële systeem werden pijnlijk zichtbaar. De obligatiemarkt wankelt, banken vallen om, en enkel in 2022 verloor 10% van ons spaargeld zijn waarde. Waar je vermogen vroeger over 20 jaar de helft van zijn waarde verloor, is dat nu in rap tempo aan het gebeuren. Het is tijd voor actie!

Wat je nooit op school leerde, maar nu cruciaal is

Op school leren we nauwelijks hoe geld werkt, laat staan hoe je je vermogen beschermt en opbouwt. Madelon Vos deelt in haar cursus waardevolle inzichten uit meer dan 10 jaar ervaring. Je leert hoe je:

  • Beschermt tegen inflatie en je geld aan het werk zet.
  • Strategisch belegt in aandelen, obligaties en edelmetalen.
  • Financiële rust creëert door slimme investeringen, afgestemd op jouw situatie.

Voor wie is deze cursus?

Of je nu een complete beginner bent of al ervaring hebt met beleggen, deze opleiding is voor jou als je meer controle wilt over je financiële toekomst, een vrijer leven wilt leiden en je vermogen wilt beschermen tegen inflatie.

Wat krijg je?

  • 20+ uur aan lessen over macro-economie, investeren en mindset.
  • Een werkboek en online tools om je financiële situatie in kaart te brengen.
  • Exclusieve toegang tot de besloten community voor drie maanden.
  • Levenslange toegang tot alle cursusmaterialen.
  • Bonusvideo’s, live sessies met experts en de hele cursus in podcastvorm.

Overzicht van opldeiding: Bouw, Beheer & Bescherm je Vermogen met Madelon Vos

Inclusief €200 korting en €120 aan gratis bitcoin, goud of aandelen.

Waarom deze cursus volgen?

Met deze cursus leer je niet alleen hoe je een portefeuille opbouwt en beheert, maar ook hoe je je vermogen beschermt tegen de steeds veranderende economie. Madelon’s eenvoudige strategie zorgt ervoor dat je binnen slechts 10 minuten per week winstgevend kunt beleggen en financiële rust kunt ervaren.

Dit pad naar financiële vrijheid is speciaal ontwikkeld om jou de kennis te geven die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen, met tools die ook door experts worden gebruikt.

Opbouw Opleiding: Bitcoin en Technische Analyse Academy

De Bitcoin & Technische Analyse Academy biedt een uitgebreide opleiding die gericht is op het veilig en winstgevend investeren in Bitcoin en andere cryptocurrency’s. Dit programma is samengesteld door Madelon Vos, met meer dan 11 jaar ervaring in de crypto-industrie en technische analyse, en is geschikt voor zowel beginners als ervaren beleggers.

Overzicht van opldeiding: Bitcoin & Technische Analyse met Madelon Vos

Waarom deze opleiding?

  • Ervaring: Madelon heeft drie bullmarkten meegemaakt en geeft waardevolle inzichten om succesvol te investeren.
  • Veiligheid en strategie: Het programma is ontworpen om mensen kennis en kunde bij te brengen om weloverwogen keuzes te maken in de cryptomarkt.
  • Community: Je hebt toegang tot een actieve community van gelijkgestemden en experts, waar je kunt leren en vragen stellen.

Wat je leert:

1.    Bitcoin Basics & Cryptocurrency’s:

  • De fundamenten van Bitcoin en andere cryptocurrency’s.
  • Hoe je veilig crypto kunt kopen, opslaan en verzenden.
  • Basisprincipes van blockchain en mining.

2.    Technische Analyse:

  • Grafieken lezen en koersbewegingen voorspellen.
  • Handelen in crypto en geld verdienen via technische analyse.
  • Tools zoals Moving Averages, MACD, en RSI.

Extra's en bonussen:

  • Datasets, Pos calculator & logboek om je investeringen bij te houden.
  • 2 maanden gratis toegang tot de MoneyTalks Community met experts, dagelijkse analyses en Q&A’s.
  • 3 live sessies met Madelon en andere experts over de laatste trends en marktinzichten.
  • Levenslang toegang tot alle lessen, inclusief updates.
  • €70 gratis Bitcoin of aandelen bij het openen van een nieuw account via partners.

Daarnaast ontvang je een officieel certificaat na voltooiing, erkend door de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).

De opleiding is volledig online te volgen via desktop, tablet of mobiel en biedt meer dan 13 uur aan lesmateriaal verspreid over 50 lessen. Het is een complete oplossing voor iedereen die serieus aan de slag wil met crypto en technische analyse.

Geschikt voor jou als:

  • Je alles wilt leren over Bitcoin, cryptocurrency’s en technische analyse.
  • Je vragen wilt stellen aan experts en onderdeel wilt zijn van een community.
  • Je een beginner of ervaren belegger bent.
  • Je de kosten wilt aftrekken van je winst als ondernemer.

Community MoneyTalks toegang

De MoneyTalks Community is een platform voor meer dan 2500 gelijkgestemde individuen die geïnteresseerd zijn in investeren, crypto, de beurs, economie en technische analyse. Het doel van de community is om leden te begeleiden bij het opbouwen en beheren van hun eigen vermogen, terwijl ze hun financiële mindset versterken.

MoneyTalks Community afgebeeld op telefoonscherm

Meer weten, Probeer 30 dagen voor maar €10

Wat biedt de MoneyTalks Community?

  • Ondersteuning door experts: 24/7 persoonlijke begeleiding van professionals binnen de community, inclusief bijna dagelijkse updates en analyses over crypto, aandelen en macro-economie.
  • Financiële educatie: Toegang tot waardevolle tools en inzichten om slimme financiële beslissingen te nemen en je kennisniveau te verhogen.
  • Technische analyses: Dagelijkse video’s en wekelijkse updates over de markten, inclusief technische, fundamentele en on-chain analyses.
  • Netwerk van gelijkgestemden: Meer dan 2500 actieve leden die elkaar ondersteunen en inspireren.
  • Wekelijkse livestreams & video’s: Exclusieve updates en analyses van experts zoals Madelon Vos, Elmer Hogervorst en Elroy Ryon.
  • Maandelijkse Boardroom Call: Diepgaande gesprekken met experts over de stand van de financiële markten.
  • Flexibel lidmaatschap: Lidmaatschap is op elk moment opzegbaar, en voor ondernemers zijn de kosten aftrekbaar van de winst.

Lidmaatschapsvoordelen:

  • Altijd up-to-date met het laatste financiële nieuws via de mobiele app of browser.
  • Mogelijkheid om je eigen technische analyses te laten beoordelen door experts.
  • Deelname aan live Q&A’s en video’s waarin experts jouw vragen beantwoorden.
  • Premium voordelen voor leden.

Overzicht van het team van Madelon Vos en haar bedrijf

Voor wie is de MoneyTalks Community?

  • Zowel beginners als ervaren beleggers.
  • Mensen die willen investeren in hun financiële toekomst.
  • Ondernemers die gebruik willen maken van fiscale voordelen.

Experts binnen de Community:

  • Madelon Vos: Actief in de financiële markten sinds 2013, gespecialiseerd in economie, investeren en bitcoin.
  • Elmer Hogervorst: Specialist in vermogensbeheer en edelmetalen met decennia aan ervaring.
  • Elroy Ryon: Technisch analist en full-time daghandelaar sinds 2014.
  • Thijs Verlangen: Vermogensplanner met expertise in pensioenbeleggen en vermogensopbouw.
  • Thom Derks: Macro-econoom en bitcoin-enthousiast, vaste schrijver bij diverse financiële publicaties.

De MoneyTalks Community biedt een plek waar je kunt groeien, leren en je financiële doelen kunt bereiken met de steun van experts en een sterk netwerk.

Opbouw 1 op 1 Coaching

1 op 1 Trading Coaching biedt persoonlijke begeleiding door ervaren experts om jouw trading vaardigheden te verbeteren. Deze coaching vindt plaats via videocall en is volledig op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Dit zorgt ervoor dat je optimaal profiteert van je trading ervaring, ongeacht waar en wanneer je maar wilt.

één op één coaching met iemand uit het team van Madelon Vos

Wat krijg je bij 1 op 1 Coaching?

    Persoonlijke Begeleiding: Via video-call met directe toegang tot jarenlange trading ervaring van onze experts.

    Analyse van Sterktes en Zwaktes: Evaluatie van jouw huidige kennis en vaardigheden om gerichte verbeteringen aan te brengen.

    Upgrades aan Trading Vaardigheden: Aanpassingen en verfijningen van jouw technieken in patroonanalyse en prijsactie trading.

    Toepasbaarheid: Strategieën zijn bruikbaar voor crypto, aandelen, forex, edelmetalen, enzovoort.

    Geschikt voor Alle Niveaus: Zowel voor beginners als gevorderden.

    Vertrekpunt: Baseren op de Crypto & Trading Academy van Madelon Vos of een andere relevante cursus.

    Flexibiliteit: Verbeter je vaardigheden op jouw eigen tempo en op elke gewenste locatie.

Hoe het werkt:

  1. Evaluatie van Kennis: Start met een vragenlijst en evaluatie om jouw kennis in kaart te brengen. Hierdoor kunnen we ons richten op de gebieden waar je de meeste vooruitgang kunt boeken.
  2. Gerichte Focus: De sessies zijn gericht op jouw specifieke verbeterpunten, gebaseerd op de uitgebreide ervaring van onze experts.
  3. Actiepunten en Doelen: Afsluiting van de sessie met concrete actiepunten en doelen, met de mogelijkheid om na afloop vragen te stellen in de MoneyTalks Community (met een lopend lidmaatschap).

Vertrekpunt:

    Basis: De coaching is gebaseerd op de trading cursus van Madelon Vos of vergelijkbare cursussen, met een vereiste van minimaal 1 jaar tradingervaring als alternatief.

    Doel: Extra begeleiding om de fijne kneepjes van het vak te leren, praktijkervaring op te doen en al je vragen te beantwoorden.

Aanmelden:

    Heb je de cursus nog niet? Plan een gratis kennismakingsgesprek in.

    Heb je al basiskennis via een andere manier? Plan dan een kennismakingsgesprek via de aangegeven knop.

Met 1 op 1 coaching krijg je de persoonlijke aandacht en expertise die nodig zijn om je tradingvaardigheden te verbeteren en je doelen te bereiken.

Wie is Madelon Vos: De Opkomst van een Succesvolle Ondernemer en Inspirator

Wie is Madelon Vos?

Madelon Vos, geboren op 18 augustus 1995 in het rustige dorp Paterswolde, is een self-made ondernemer, beleggingsspecialist en bekend gezicht in de wereld van crypto, Bitcoin, edelmetalen en macro-economie. Haar reis naar succes begon al op jonge leeftijd, geïnspireerd door haar vader, een financieel belegger, die haar de waarde van geld en beleggen met de paplepel ingoot. Madelon leerde niet alleen hoe je geld kunt verdienen door hard te werken, maar ook hoe je geld voor jou kunt laten werken – een filosofie die haar carrière en succes heeft gevormd.

Een Ambitieuze Start

Al vanaf jonge leeftijd had Madelon grote dromen. Ze wilde werken op de Zuidas, het financiële hart van Nederland, maar realiseerde zich ook dat ze als vrouw in deze destijds 'man’s world' stevige schoenen nodig had en extra stappen zou moeten zetten. Haar carrière pad nam echter een onverwachte wending toen ze, bij toeval, in aanraking kwam met het opkomende fenomeen Bitcoin. Wat begon als nieuwsgierigheid naar wat 'het geld van het internet, maar ook wel het internet van geld' wordt genoemd, groeide al snel uit tot een passie voor de financiële markten, beleggingen en alles wat met macro-economie te maken heeft.

Van Columnist tot Docent

Madelons interesse in de financiële wereld veranderde in een diepgaande passie, die zij al snel begon te delen met een groter publiek. Ze startte als schrijfster van columns voor bekende financiële platformen zoals IEX en Investing.com. Dit was slechts het begin van haar missie om anderen te onderwijzen over beleggen en de economische wereld. Haar uitgebreide kennis bracht haar naar de Hogeschool van Amsterdam, waar ze aan de slag ging als docent Technische Analyse. Hier kon ze haar expertise delen met gemotiveerde studenten die bewust voor hun studie hadden gekozen.

NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk

Van Klaslokaal naar Ondernemer

Hoewel ze genoot van het lesgeven, hunkerde Madelon naar meer vrijheid en avontuur. Dit leidde haar naar het ondernemerschap, waar ze de mogelijkheid zag om haar passie en kennis met een breder publiek te delen. Haar bedrijf groeide in relatief korte tijd explosief, mede dankzij haar slimme ondernemingsstrategie. De basis voor haar naamsbekendheid was gelegd en Madelon ontdekte al snel dat er een enorme vraag was naar begrijpelijke en goed onderbouwde kennis over beleggen, technische analyse en investeringen.

Succes op YouTube en Andere Media

Madelons YouTube-kanaal begon snel te groeien en bood haar de kans om ook andere media te verkennen, zoals podcasts en televisie. Ze greep deze kansen met beide handen aan en bouwde haar merk verder uit. Haar authenticiteit en down-to-earth mentaliteit spraken veel mensen aan, wat haar volgersaantal deed exploderen. Met meer dan 112.000 volgers op YouTube en 67.000+ tevreden cursisten, downloads en leden, is Madelon een gevestigde naam binnen de financiële wereld.

Oprichting van de MoneyTalks Community

Met haar groeiende naamsbekendheid en expertise vond Madelon het tijd om een platform op te richten waar gepassioneerde vakmensen en geïnteresseerden samen kunnen komen. Zo ontstond de MoneyTalks Community, een bruisend platform waar specialisten, experts en de dagelijkse mens van elkaar leren en elkaar inspireren. Deze community is uitgegroeid tot een van de grootste financiële gemeenschappen in Nederland en België en biedt waardevolle inzichten op het gebied van beleggen, economie en de financiële markten.

Een Self-Made Succesverhaal

Madelon Vos tijdens een van haar video's

Madelon Vos is een self-made vrouw die met haar scherpe blik en kritische houding de financiële markten analyseert. Ze geniet van de resultaten die haar harde werk hebben opgeleverd, maar blijft altijd nuchter en gefocust op haar missie: het kennisrijker maken van anderen. Deze missie blijft ze, samen met haar team, voortzetten voor een groeiend aantal volgers en cursisten.

Het Vermogen van Madelon Vos

Madelon Vos vermogen weerspiegelt haar slimme investeringsstrategieën. Een groot deel van haar vermogen is geïnvesteerd in vastgoed, Bitcoin en andere financiële assets. Tijdens de vliegende start van haar ondernemingscarrière wist ze in slechts vier maanden tijd 2 miljoen euro om te zetten. Dit bedrag vormde de basis voor verdere investeringen en de groei van haar bedrijf. Hoewel haar exacte vermogen meebeweegt met de volatiliteit van de financiële markten, blijft Madelon benadrukken dat rijkdom meer omvat dan alleen geld. Het gaat volgens haar om een rijk leven, waarin familie, persoonlijke groei en vrijheid centraal staan. Madelon Vos en haar vermogen worden dus geschat op enkele miljoenen die meebewegen en groeien met de financiële markten.

Madelon Vos en haar Vriend Vilijam Georgiev

Madelon Vos en haar vriend, Vilijam Georgiev onderweg naar de toekomst

Madelon Vos en haar vriend, Vilijam Georgiev, vormen een bijzonder duo, zowel in hun persoonlijke leven als op zakelijk vlak. Hun relatie heeft een unieke dynamiek, omdat ze niet alleen levenspartners zijn, maar ook samen een succesvolle onderneming runnen. Echter is de grootste en belangrijkste onderneming die ze samen runnen hun gezin.

Vilijam Geo is niet alleen de vriend van Madelon Vos, maar ook haar partner in crime op zakelijk gebied. Samen hebben ze de Fintastic Media Group opgericht, een bedrijf dat meerdere succesvolle initiatieven omvat, waaronder de populaire MoneyTalk Community.

Oorspronkelijk had Vilijam de ambitie om arts te worden en geneeskunde te studeren, maar een onverwachte tegenslag veranderde zijn pad. Toen hij niet werd ingeloot voor de studie, besloot hij een andere weg in te slaan en koos hij voor een studie Rechten. Hoewel hij zijn rechtenstudie succesvol afrondde, merkte hij al snel dat zijn ware passie bij het ondernemerschap lag. Deze passie heeft hem uiteindelijk geleid naar een succesvolle carrière als ondernemer, samen met Madelon.

Het partnerschap van Madelon Vos en haar vriend Vilijam Geo heeft niet alleen hun persoonlijke band versterkt, maar ook hun bedrijf naar grote hoogten gebracht. Hun gezamenlijke visie en ondernemerschap hebben al veel mensen geholpen op de financiële markten. De unieke combinatie van hun liefde en zakelijke samenwerking maakt hen een krachtig en succesvol team.

Door deze dynamiek tussen Madelon Vos en haar vriend Vilijam Geo blijft hun succesverhaal groeien, zowel in hun persoonlijke als professionele leven.

Madelon Vos prijzen en kosten 

Kosten en Prijzen Overzicht Madelon Vos Producten en Diensten

De prijzen en kosten die horen bij de producten en diensten van Madelon Vos zijn vrij overzichtelijk. Zoals eerder aangeven in deze review kan het mogelijk zijn dat je in aanmerking komt voor het Persoonlijk Ontwikkel Budget (POB). Doordat de opleidingen onder het NRTO Keurmerk vallen bestaat er een kans dat je als werknemer aanspraak kunt maken op het POB en op die manier een deel of gehele opleiding vergoed kunt krijgen.

Mocht je keuzenstres hebben, behoefte aan meer informatie of een gratis strategie gesprek met een van de expert teamleden van Madelon Vos, is dit mogelijk om in te plannen via de onderstaande link.

Vraag hier een gratis consultgesprek aan

Gratis Producten en Diensten Overzicht:

Gratis producten en diensten overicht Madelon Vos

  • Gratis Masterclass winstgevend investeren
  • Gratis minicursus Bitcoin & Technische Analyse
  • Gratis Bitcoin Bullmarkt rapport & DCA-Sheet
  • Handige tools en aanbevelingen
  • Gratis Strategiegesprek / Vermogens consult

Meer info en direct toegang tot de gratis producten

Betaalde Opleidingen & Cursussen Overzicht:

Profiteren van het Alles in één Totaalpakket?

  • Bitcoin & Technische Analyse Academy (Kosten losse aanschaf €697 éénmalig)
  • Opleiding Bouw, Beheer & Bescherm Vermogen (Kosten losse aanschaf €1.297 éénmalig)

Inclusief €200 korting en €120 aan gratis bitcoin, goud of aandelen.

1-op-1 Coaching:

  • De prijzen variëren sterk per pakket, begin gewoon met een gratis strategiegesprek en bekijk of hierna behoefte is aan meer ondersteuning en diepgang middels een coaching traject.

Community MoneyTalks: 

  • MoneyTalks 30 dagen uitproberen met volledige toegang (Kosten €10)
  • MoneyTalks 3 maanden volledige toegang (Kosten €107 per kwartaal)
  • MoneyTalks 12 maanden volledige toegang (Kosten €397 per jaar)

Madelon Vos en Investing Nomads

De samenwerking tussen Madelon Vos en Investing Nomads maakt het mogelijk voor iedereen om gratis en regelmatig de laatste nieuwtjes, artikelen en video’s te volgen via de LinkedIn pagina van Investing Nomads. Volg deze pagina met één simpele klik via de onderstaande link en profiteer van het uitgebreide netwerk van experts op de financiële markten.

Madelon Vos en Samenwerking met Investing Nomads

Investing Nomads LinkedIn pagina volgen

Voor- en Nadelen van Madelon Vos

Op de onderstaande afbeelding zijn alle voor- en nadelen de producten en diensten van Madelon Vos weergegeven.

Voor- en Nadelen Bedrijf Madelon Vos in een Overzicht

Bekijk onze Vergelijkingspagina voor meer informatie

Klantenrecensies, Madelon Vos reviews

Madelon Vos en haar bedrijf zijn een enorm populaire keuze, zoals duidelijk blijkt uit de vele lovende beoordelingen! De hoge waarderingen op platforms zoals Trustpilot en Google reviews geven een helder beeld van de kwaliteit die zij en haar team leveren. Klanten waarderen vooral de goed doordachte educatie en de professionele begrijpelijke uitleg en onderbouwing.

Daarnaast wordt de actieve MoneyTalks-community vaak geprezen. Deze community biedt een ontmoetingsplaats waar diverse experts en enthousiastelingen samenkomen en elkaar versterken.

Hoewel negatieve beoordelingen zeldzaam zijn, is het goed om ook de uitzonderingen te benoemen. Sommige cursisten ervaren de uitleg over indicatoren tijdens de cursus Technische Analyse als wat langdradig, en een enkeling had bij het woord 'opleiding' een meer persoonlijke begeleiding verwacht. Voor diepere begeleiding is echter de mogelijkheid tot 1-op-1 sessies aanwezig, en de MoneyTalks-community biedt een proefperiode voor een relatief kleine prijs als extra ondersteuning.

Over het algemeen zijn de reacties zeer positief. Op het gebied van educatie en community straalt Madelon, samen met haar team, vertrouwen en professionaliteit uit.

Reacties
Categorieën