Trade Academy Review en beoordelingen, Kevin Timmer en Daytraden
Reviews | Educaties Beleggen en Traden
Nick van Belzen
Reviews | Educaties Beleggen en Traden
09/30/2024
20 min
0

Trade Academy Review | Kevin Timmer | Ervaringen

09/30/2024
20 min
0

Trade Academy Review Overzicht

Deze review over de Trade Academy maakt duidelijk dat dit het grootste online educatiebedrijf op het gebied van traden binnen Nederland en België is. Trade Academy is opgericht door Kevin Timmer. Een welbekend gezicht in Nederland, en de afgelopen jaren de toonaangevende expert in Nederland en België op het gebied van de Amerikaanse aandelenmarkt. Het bedrijf heeft bijna 2000 TrustPilot reviews van mensen die voornamelijk positief spreken over hetgeen ze geleerd hebben bij Trade Academy.

In deze review duiken we dieper in wat Trade Academy doet, wie er achter zitten, en wat voor Impact Trade Academy maakt in Nederland en België. We zullen ook de bruisende community, aangeboden producten en diensten bespreken.

TradeAcademy.nl logo voor Review

De ervaringen maken duidelijk dat de opbouw van de Trade Academy zeer gebruiksvriendelijk is, een uitgebreide selectie aan handelsmogelijkheden biedt, goede begeleiding en beschikt over een snelle en oplossingsgerichte klantenservice.

Kevin is in 2019 gestart met Trade Academy, een educatief bedrijf dat inmiddels meer dan 15.000 Nederlanders en Belgen heeft begeleid met succesvol leren traden. De missie van Trade Academy is om nog veel meer mensen te inspireren om kennis te maken met traden.

De kosten zijn meegegroeid met het succes van de Trade Academy en kunnen variëren afhankelijk van het type educatie en begeleidingstraject. Vanwege het succes, de kwaliteit van de producten en het relatief grote team behoort de TradeAcademy niet tot de goedkoopste aanbieders van online trading educaties.

De ervaringen samengevat, is de Trade Academy zeer geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren traders die hun horizon willen verbreden en trading skills willen ontwikkelen. Kortom een top review en score, 5 sterren.

Onze beoordeling:

Uitstekende Review beoordeling 5 sterren

Trade Academy onder het vergrootglas 

Trade Academy, opgericht door Kevin Timmer, heeft met zijn ervaring als trader en ondernemer al meer dan 15.000+ klanten aan zich weten te binden. Maar het gaat niet alleen om het aantal klanten; het gaat om het voortdurend verbeteren en uitbreiden van de diensten. Een van de meest recente projecten is de samenwerking met UFunded, een handelsplatform dat we later in deze bespreking zullen bekijken. Dit handelsplatform biedt oplossingen voor hindernissen waar beginnende traders mee te maken kunnen krijgen.

De groeiende populariteit van TradeAcademy is te danken aan de heldere uitleg en stapsgewijze begeleiding. Dit maakt handelen toegankelijk voor iedereen, ongeacht of je nu in een chic pak op de beursvloer staat of niet. Deze review zal laten zien hoe TradeAcademy handelen mogelijk maakt voor iedereen met alleen een goede internetverbinding en een middenmoot computer.

In deze uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken, mogelijkheden, educatie inzichten en voor- en nadelen van de Trade Academy onder het vergrootglas nemen, en bepalen waarom het zo'n prominente positie veroverd heeft binnen Nederland en België.

  • Ruim aanbod verschillende cursussen en leer trajecten beschikbaar.
  • Leer traden op Aandelen, Forex, Grondstoffen, Indexen en Cryptocurrencies.
  • Actieve Community met snel antwoord op vragen, meerdere trade ideeën en overleggen over de veranderende marktomstandigheden.

De Cursussen, het educatieplatform, de begeleiding en de bijbehorende community maken het handelen op de financiële markten begrijpelijk, overzichtelijk en werkt erg gebruiksvriendelijk. Trade Academy scoort daarom ook uitstekend in de vele reviews:

Trustpilot: Score 4.4 van de 5.0

Google Review: Geen gegevens beschikbaar

Google Play Store: Geen App

Apple App store: Geen App

Trustpilot score Trade Academy, reviews en ervaringen

Heb je na het lezen van de tekst hierboven al genoeg gezien, vraag dan nu een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zo niet, laten we het nu in detail doornemen.

>>> Gratis Kennismakingsgesprek inplannen

Is Trade Academy geschikt voor beginners?

Jazeker! Trade Academy is niet voor niets de marktleider op het gebied van online trading educatie. Het is dus uitermate geschikt voor zowel beginners als meer ervaren traders. Het is belangrijk om te benadrukken dat TradeAcademy.nl zich voornamelijk richt op het traden van verschillende financiële markten, in plaats van op beleggen. Niettemin kan het beleggers helpen om meer inzicht te krijgen in technische analyses en om beter te begrijpen wat er gebeurt in een handelsgrafiek.

Beginners worden stap voor stap begeleid bij het leren traden. De educaties zijn begrijpelijk uitgelegd, met als uiteindelijk doel om iedereen te ontwikkelen tot een zelfstandige trader die zich kan redden op verschillende financiële markten.

Via de nauwe samenwerking met het handelsplatform UFunded is het mogelijk voor beginners om gebruik te maken van handige tools, zoals het geïntegreerde TradingView. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid van een Funded Account voor traders die een relatief klein kapitaal hebben en willen traden met meer inleg.

  • Uitermate geschikt voor beginnende traders.
  • De Trade Academy leert zijn studenten strategieën die toepasbaar zijn op bijna alle financiële markten.
  • Focus ligt op traden en minder op beleggen.

Kevin Timmer, Oprichter Trade Academy, professioneel Daytrader

Wat is de Trade Academy?

Trade Academy, een online educatieplatform ontwikkeld door en voor traders. Laten we via deze review dieper het bedrijf induiken en de belangrijkste onderdelen uitlichten om zo een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

  • Marktleider in Nederland en België op het gebied van online trading educaties.
  • 15.000+ leden binnen de bruisende community van de TradeAcademy
  • Een actief YouTube kanaal met de laatste inzichten en nieuws binnen de financiële markten op het gebied van trading.
  • Focus op Daytraden, Amerikaanse aandelenbeurs en grondstoffen.
  • Leer traden op bijna alle financiële markten en met verschillende financiële instrumenten.
  • Meerdere mentoren die betrokken zijn bij de studenten actief helpen en begeleiden.
  • Dagelijkse live educatie sessies en live trading van mentoren.
  • Dagelijkse watchlist opgesteld door professionele traders.
  • Gratis tools, logboeken en indicators inbegrepen bij de educaties.

Wat Leer je bij Trade Academy, overzicht meerdere Skills en Competenties

Wat maakt Trade Academy Uniek

Trade Academy onderscheidt zich door zijn toegankelijke en praktijkgerichte aanpak van daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Onder leiding van ervaren trader Kevin Timmer, die al meer dan 10 jaar succesvol is, leren studenten technische analyse toepassen zonder diepgaande fundamentele kennis. De combinatie van theoretisch materiaal, dagelijkse live trading sessies en persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat zowel beginners als gevorderden snel resultaat kunnen behalen. Met het unieke "earn while you learn" principe kunnen studenten al tijdens hun leertraject geld verdienen, wat Trade Academy uniek maakt binnen de trading wereld. Wat belangrijk is om te beseffen dat winstgevend beleggen op de korte termijn niet voor iedereen is weggelegd.

Dat maakt Trade Academy uniek, en tegelijkertijd toegankelijk voor iedereen, ook beginners die nog nooit kennis hebben gemaakt met traden. Of je nou een beginner of gevorderde bent, bij Trade Academy leer je technisch traden.

Opbouw Trade Academy Trajecten

De Trade Academy is op te delen in verschillende trajecten die allemaal onder de categorie Daytrading vallen. Iedere student krijgt toegang tot de ‘Daytrading Masterclass’ wat de basis van ieder traject vormt. Studenten kunnen kiezen uit de volgende trajecten:

  • Daytrading Masterclass: Specifiek ontwikkeld voor het leren van een stabiele basis van het daytraden. Een compleet traject met de belangrijkste basis inbegrepen.
  • Mastery Traject: Dit is een intensief traject met 1-op-1 begeleiding, extra community kanalen, extra live trading en extra mentorsessies.
  • Nog meer trajecten: Als vervolg op de eerder genoemde trajecten is ook nog het Alumni Traject en een volledig persoonlijk op maat gemaakt traject.

Studenten die enkel voor de Masterclass kiezen, kunnen later altijd upgraden naar het Mastery traject als er behoefte is aan intensievere begeleiding. Alle studenten ongeacht welk traject ze kiezen krijgen toegang tot handige tools, rekenmodellen, programma’s en live educaties hieronder een aantal voorbeelden:

  • Community toegang
  • Watchlist, Trade ideeën en Copy trading
  • Evenementen
  • Live trading sessies
  • Live mentor sessies
  • Indicator tools
  • Logboeken (trades loggen)

Gratis Kennismakingsgesprek Trade Academy inplannen agenda

Direct Gratis Kennismaking- Strategiegesprek inplannen (Klik hier)

Al met al genoeg keuze, het fijne is dat de Trade Academy de mogelijkheid biedt voor iedereen om een gratis Kennismaking- Strategiegesprek kan inplannen. Hierbij worden alle vragen zo goed als mogelijk beantwoord en wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden. Het bedrijf staat vol in het teken van persoonlijke aandacht en persoonlijke begeleiding, en dat zie je overal terug. Tijdens het aanmeldproces ga je een kosteloos gesprek tegemoet met één van de gepassioneerde traders uit het team, waaronder Timo, Okke en Floris, die zich bezighouden met het informeren van geïnteresseerden, en Trade Academy “bewaken”, onder andere vanwege maandelijkse instroom limieten. In een digitaal, persoonlijk videogesprek richten ze zich op jouw doelen, je achtergrond, je eventuele beschikbaarheid, en laten ze inhoudelijk zien wat Trade Academy aanbiedt, door de geïnteresseerden door de leeromgeving, de live trading sessies en de community heen te lopen. Als je voor Trade Academy een fit bent, wordt er gezamenlijk gekeken, ook aan de hand van je antwoorden eerder in het gesprek, welk traject het beste bij jouw past.

Community toegang

Alle studenten aan de TradeAcademy krijgen toegang tot de bijbehorende community, dit is een Discord server specifiek voor leden. Binnen deze community worden ideeën uitgewisseld, hulp geboden, belangrijke informatie gedeeld en de dagelijkse gang van zaken besproken. Daarnaast vinden hier de chats (gesprekken) plaats tijdens live trading en mentorsessies. Een echte toevoeging voor alle leden om met elkaar, mentoren en de klantenservice direct te kunnen communiceren.

Bruisende Trade Academy Community Overzicht

Watchlist, Trade ideeën en Copy trading

Binnen de Discord-community van de Trade Academy hebben studenten onder andere toegang tot een dagelijkse watchlist die door zowel mentoren als leden wordt aangevuld met specifieke trade-ideeën. Dit is geen vorm van copy trading; echter kunnen de ideeën worden overgenomen en uitgevoerd door iedereen.

De Trade Academy kiest ervoor om deze gegevens te delen ter lering van zijn studenten, met als uiteindelijk doel dat elke student in staat is om zijn eigen watchlist en trade-ideeën te ontwikkelen.

Dagelijke watchlist met ideeën binnen de community van Trade Academy gedeeld

Live trading sessies

Tijdens de live trading sessies kunnen studenten via Zoom meekijken hoe één van de mentoren actief gaat traden. Dit is een vast onderdeel van de Daytrading Masterclass, deze sessies vinden vaak plaats tijdens de opening van de Amerikaanse beurs om 15:30 Nederlandse tijd, of tijdens een avondsessie voor studenten die niet beschikbaar zijn tijdens de opening vanwege bijvoorbeeld werk.

Dagelijkse Live Trading sessies mentoren van Trade Academy

Live mentor sessies

Tijdens de 'Live mentor sessies' worden bepaalde onderwerpen in groepsverband extra belicht, waarbij studenten de ruimte hebben om vragen te stellen. Deze sessies vormen een aanvulling op de ‘Daytrading Masterclass’ videocursus van Kevin Timmer, die als basis geldt voor de educatie. Alle leden hebben toegang tot deze specifieke live mentor sessies. Mastery studenten krijgen toegang tot extra mentoring sessies die bijdragen aan het intensievere stap-voor-stap leerproces.

Logboeken

Het bijhouden van een trade logboek zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen prestaties, specifieke strategieën, manier van traden, winsten en verliezen, enzovoort. Na verloop van tijd, naarmate er meer trades zijn uitgevoerd en gelogd, is het mogelijk om te zien wat werkt en wat niet, waar de verbeterpunten liggen en wat de zwakheden zijn. Een belangrijk proces dat ook wel bekend staat als 'back-testen', een veelgebruikte term onder traders die zichzelf willen verbeteren.

Trade Academy Trade Logboek backtesten

De logboeken zijn gratis verkrijgbaar via de Trade Academy. Daarnaast zijn er specifieke extra lessen gemaakt over het invullen van het logboek en het uitvoeren van backtests, waar iedereen binnen de community toegang toe heeft.

Leren handelen via de Trade Academy

Bij het lezen van deze review is het uiteraard belangrijk om te weten waar de focus ligt op het gebied van handelen bij de Trade Academy. Laten we beginnen met in het kort uitleggen wat daytraden is en welke voordelen deze vorm van handelen te bieden heeft.

Wat is Daytraden, uitgelegd in een notendop:

Daytraden is een dynamische manier van beleggen waarbij een trader één tot meerdere keren per dag effecten zoals aandelen, valuta of grondstoffen koopt en verkoopt. Het doel? Profiteren van kleine prijsveranderingen binnen dezelfde handelsdag. Alle posities worden vóór het einde van de dag afgesloten, zodat er geen risico’s blijven liggen wanneer de markten dicht zijn. Of de markten nu naar boven of beneden bewegen, traders kunnen zowel een long positie innemen als short gaan.

Daytraders kijken primair naar technische analyse, en hebben dus niets te maken met het complexere fundamentele analyse-aspect van traden, wat het toegankelijk maakt, en minder tijdsintensief dan een andere vorm van traden, zoals swingtraden, of zelfs beleggen.

Kevin Timmer aan het Daytraden doormiddel van Technische Analyse in TradingView

>>> Gratis Kennismakingsgesprek inplannen

Waarom daytraden aantrekkelijk is:

  • Snel winst pakken: Door continu te handelen binnen korte tijdspannes, kun je snel profiteren van kleine prijsbewegingen. (Uiteraard geldt dit ook voor verliezen)
  • Geen overnight stress: Omdat alle posities voor sluitingstijd zijn afgerond, hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte nachtelijke marktbewegingen.
  • Eigen baas zijn: Daytraders kunnen zelf kiezen wanneer ze handelen en zijn flexibel in hun werkuren.
  • Marge en hefboom: Met relatief weinig kapitaal kun je dankzij marge of een funded account grotere posities verhandelen, wat kans op zowel grotere winst als verlies vergroot.
  • Techniek boven alles: Door vooral op technische analyses te vertrouwen, kun je patronen en trends in de koersgrafieken volgen om slim in- en uit te stappen.

De technieken die worden aangeleerd zijn toepasbaar op bijna alle financiële markten, uiteraard zal er per financiële markt hier en daar een lichte aanpassing aan techniek toegepast dienen te worden. Een fijn idee om te weten dat wat er geleerd wordt bij de Trade Academy, dus goed toepasbaar en relevant is volgens de vele reviews van hun leden.


“Als Trader surfen op de volatiliteit binnen de financiële markten, en dit alles vanachter een computer waar ook ter wereld”


Daytrading Masterclass: Een leertraject dat voornamelijk focust op de Amerikaanse aandelenmarkt en grondstoffen. Leren traden op de korte termijn en een positie openen en sluiten op dezelfde dag is hierbij de insteek. Hieronder enkele belangrijke gebeurtenissen waar de trades op gebaseerd worden:

    News events, of het nu goed of slecht nieuws is maakt niet zo uit, als daytrader is het mogelijk om te handelen op zowel stijgende als dalende prijsbewegingen.

    Earnings, ‘Earning plays’ kunnen erg volatiel zijn en een aandelenkoers doen bewegen.

    Trend Trading, het volgen van de trend, continuation trades, etc.

    Sterke levels traden op de korte tijdframes, reversals, breakouts, etc.

    Technische analyse is erg belangrijk bij daytraden en een van de basiselementen.

    En nog veel meer!..

Laten we verder gaan met de review en de ‘Daytrading Masterclass’ verder uitlichten.

Masterclass DayTraden

Een educatie specifiek ontwikkeld voor Daytraders, dit zijn handelaren die een trade binnen dezelfde dag openen en sluiten. Deze Masterclass leert studenten traden op de zeer korte termijn, voornamelijk op de Amerikaanse aandelenmarkt. De reden dat er specifiek voor de Amerikaanse beurzen gekozen is heeft te maken met de gunstige omstandigheden voor traders, veel liquiditeit en volume. Uiteraard zijn veel technieken en het doen van technische analyse niet alleen toe te passen op de aandelenmarkt maar ook op andere financiële markten zoals de valutamarkt, grondstoffenmarkt en cryptomarkt.

Daytrading masterclass 4.0 Kevin Timmer

De cursus begint bij de basis van traden en wordt alles stap-voor-stap uitgelegd, hierdoor is het geschikt voor zowel beginners als meer ervaren studenten. Hoe verder de video cursus volgt hoe dieper er op de leerstof wordt ingegaan. De masterclass is opgedeeld in verschillende elementen die we hieronder ook weer zijn onderverdeeld in uitgelichte onderwerpen, we zullen de belangrijkste hoofdelementen opsommen:

  • Intro (Waarom Traden, Wat is er nodig, etc)
  • Platfrom Basics (Platform inrichten, Long & Short gaan)
  • Platform Functionaliteiten (Chart inrichten, Technische Analyse maken, orders plaatsen, Stop-loss instellen)
  • De Markt (Markteigenschappen, Emoties & Mindset, Aandelen)
  • Technische Analyses (Prijs actie, Tijdframes, Candle Sticks, Volume, Trends, Support & Resistance, Gaps, etc)
  • Risk management (Risico management, wintrate, Risk Reward, Positie berekenen, etc)
  • Setups / Strategieën (verschillende strategieën, reversals, Break outs & Retest, Momentum breakouts)
  • Live Trades (praktijk voorbeelden)
  • Voorbereidingen (Watchlist bouwen, Large Caps traden, Trade plan & Trade management)
  • Examen (Behaal een echt certificaat bij afronding van het examen)

Verschil Beleggen, Daytraden en Swingtraden grafiek

Binnenkort de Masterclass 5.0

Recent heeft Kevin aangegeven dat de Masterclass 5.0 er aankomt, het mooie hieraan is dat iedereen die ooit de masterclass daytraden heeft aangekocht altijd gratis toegang krijgt tot de nieuwste ontwikkelingen en cursus. De exacte datum van lancering is nog niet bekend, achter de schermen wordt hard gewerkt aan de nieuwste cursus die een mooie upgrade van de eerder gelanceerde Masterclasses is.

Mastery traject: Jouw Persoonlijke Weg naar Succes in Trading

Het Mastery Traject, ook wel bekend als het mentortraject, is een exclusieve uitbreiding op de bestaande masterclass. Dit traject is speciaal ontworpen voor studenten die behoefte hebben aan intensievere begeleiding bij het leren traden. Terwijl de masterclass en de aanvullende lessen voor veel studenten een solide basis vormen, zijn er ook studenten die extra ondersteuning en sturing waarderen. Voor hen biedt het Mastery Traject de perfecte oplossing: persoonlijke 1-op-1 calls met een ervaren mentor, extra educatieve momenten en toegang tot een besloten community, speciaal voor Mastery-studenten.

De gestructureerde aanpak en de voordelen van dit traject maken het tot een van de meest populaire programma’s. De vraag naar persoonlijke begeleiding door een trading mentor is enorm gegroeid, vooral dankzij de resultaten die studenten behalen (terug te vinden in de reviews). Trade Academy hanteert daarom een selectieve toelatingsprocedure, aangezien er beperkte beschikbaarheid is van mentoren. Studenten worden aangemoedigd om eerst het educatiemateriaal door te nemen, deel te nemen aan live trading sessies en actief te zijn binnen de community om hun toewijding te tonen.

Wat het Mastery Traject te bieden heeft:

  • 1-op-1 begeleiding: Een persoonlijke mentor begeleidt je wekelijks via 1-op-1 calls en biedt op maat gemaakte ondersteuning.
  • Extra educatie momenten: Verdieping van de kennis door middel van aanvullende lessen en diepgaand lesmateriaal.
  • Afgesloten community: Alleen toegankelijk voor Mastery-studenten, wat een exclusieve leeromgeving creëert.
  • Speciale live sessies: Toegang tot unieke live sessies die alleen voor Mastery-studenten zijn gereserveerd.
  • Gratis call plannen: Voor meer informatie over het traject kun je eenvoudig een gratis call inplannen.

Het Mastery Traject biedt een ongeëvenaarde kans om onder begeleiding van een ervaren mentor je trading vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Wil jij ook persoonlijk begeleid worden en deel uitmaken van een exclusieve trading community? Plan vandaag nog je gratis call in en ontdek hoe het Mastery Traject jou kan helpen om je doelen te bereiken!

Direct Gratis Kennismaking- Strategiegesprek inplannen (Klik hier)

Wie is Kevin Timmer, oprichter van TradeAcademy.nl

Kevin Timmer, de oprichter van TradeAcademy.nl, is uitgegroeid tot een van de bekendste namen in de Nederlandstalige trading community. Maar Trade Academy is veel meer dan alleen Kevin zelf. Zeven jaar geleden begon hij, zonder enige ervaring in het runnen van een educatiebedrijf, met het delen van gratis handelsanalyses op YouTube. De video’s werden goed ontvangen, en al snel ontstond er een enthousiaste groep volgers die Kevin’s analyses trouw volgde.

Fast forward naar nu: meer dan 15.000 studenten, 2.000 positieve Trustpilot-recensies, en een team van bijna 30 experts (waarvan de meesten zelf traders zijn) werken samen onder de vlag van Trade Academy.

Wie is Kevin Timmer, Oprichter van Trade Academy, Ondernemer, investeerder en Daytrader

Kevin Timmer's Reis naar Succes

Kevin Timmer, opgegroeid in Zeeland, was altijd al gemotiveerd om meer uit het leven te halen. Tijdens zijn studie besloot hij dat hij een groter avontuur wilde aangaan dan zijn medestudenten, wat leidde tot een stage in China. Het was daar, in het land van de Grote Muur en doorzettingsvermogen, dat zijn passie voor traden ontstond…. Het hele verhaal over Kevin lezen, dat kan via deze review specifiek over Kevin Timmer zelf. De reis van succes tot diepgaandere inzichten zoals de oprichting van Trade Academy, zijn persoonlijke trading resultaten, ondernemerschap en veel andere gezochte zoekterm zoals hoeveel vermogen Kevin heeft.

Kevin Timmer op Community Event van Trade Academy met Studenten

Lees hier de uitgebreide review specifiek over Kevin Timmer

Robin Molenkamp: Live Trader bij Trade Academy

Robin Molenkamp is een prominente naam binnen Trade Academy, het team dat inmiddels uit zo'n 30 leden bestaat. Waar Robin ooit begon als student van Kevin Timmer, is hij nu uitgegroeid tot een succesvolle trader die handelt met een kapitaal van maar liefst $1 miljoen. Wat Robin uniek maakt, is dat hij dagelijks zijn trades live streamt, waarbij meer dan 1.000 studenten via Zoom met hem meekijken terwijl hij handelt op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Robin Molenkamp, Live trading mentor Trade Academy

Met zijn aanstekelijke humor en passie voor traden, heeft Robin van daytraden zijn fulltime werk gemaakt. Naast zijn serieuze focus op de markt, is hij ook regelmatig in de gym te vinden. Zijn diepgaande kennis van de markten en zijn vermogen om technische analyse toe te passen, hebben hem een droomcarrière opgeleverd. Wat veel studenten binnen Trade Academy waarderen, is Robin’s talent om complexe onderwerpen op een begrijpelijke manier uit te leggen. Zijn oprechte enthousiasme om anderen te helpen en te zien slagen, maakt hem een inspirerende mentor voor velen. Het geeft hem zichtbaar voldoening wanneer zijn studenten mooie resultaten behalen.

Live Trading Sessies: De Theorie in de Praktijk

Een van de belangrijkste onderdelen van het educatieprogramma van Trade Academy zijn de live trading sessies, geleid door Robin Molenkamp. Tijdens deze sessies krijgen studenten de unieke kans om live mee te kijken en zelfs mee te traden. Robin past de theorie van technische analyse en tradingstrategieën direct toe, wat studenten helpt om te leren hoe de markt in real-time werkt. Dit interactieve element is essentieel, omdat het studenten in staat stelt om de geleerde theorie meteen in de praktijk te zien en te begrijpen.

Robin Molenkamp tijden een live trading sessie met uitleg aan studenten

Tijdens de live sessies staan Robin en zijn collega’s, zoals Arjan van Aalst, klaar om vragen te beantwoorden via audio of chat. Dit maakt de sessies niet alleen educatief, maar ook persoonlijk en interactief, wat een enorme meerwaarde biedt voor de studenten. Het volgen van een professionele trader zoals Robin, die handelt met miljoenen, geeft studenten niet alleen inzicht, maar ook inspiratie voor hun eigen trading journey.

Trade Academy prijzen en kosten

Kosten en Prijzen overzicht Trade Academy

Wat zijn de prijzen en kosten bij de Trade Academy is een veel gestelde vraag. TradeAcademy biedt zowel via de website, YouTube kanaal weinig transparantie over de kosten van hun educaties. In het begin tijdens de opstart van TradeAcademy.nl was hier meer duidelijkheid over en inzage in voor iedereen. De reden hiervoor is dat het bedrijf vaak op maat gemaakte pakketten aanbiedt. Om exact te weten hoe hoog de prijzen zijn van de Daytrading Masterclass en Mastery-trajecten dient er een gesprek ingepland te worden.

Goed om te weten is dat het aanschaffen van een Masterclass een eenmalige kostenpost is en een levenslange garantie van toegang biedt. Het Mastery traject wordt afgenomen per periode van gemiddeld 6 maanden, echter is het doel wel dat na deze periode de student genoeg ontwikkeld is om niet nog eens een traject te hoeven afnemen. Na aanschaf zijn alle tools, extra educaties, live sessies, etc zijn allemaal inbegrepen en gratis toegankelijk voor leden.

Door weinig transparantie vanuit de Trade Academy over prijzen en kosten kunnen wel eens negatieve reacties bij zowel studenten als nieuwe leden ontstaan. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat een educatie traject op maat gemaakt is en kan verschillen qua kosten.

Om toch iets van een indicatie te geven van de kosten en prijzen van Trade Academy:

    Masterclass: +/- €997

    Masterclass & Mastery Traject: +/- €2997

De Trade Academy heeft zijn kosten en prijzen mee laten groeien met het succes van het bedrijf. Dit is aan de ene kant logisch omdat er veel geld gestoken wordt in ontwikkeling, verbetering en goede student ervaringen. Aan de andere kant zijn de Trade Academy kosten en prijzen aan de relatief hoge kant.

Direct Gratis Kennismaking- Strategiegesprek inplannen (Klik hier)

Trade Academy betrouwbaar?

Is de Trade Academy betrouwbaar? is een veel gestelde vraag van mensen die het bedrijf nog niet zo goed kennen. Sinds de start van de Trading Academy heeft het bedrijf niet alleen successen gekend, maar ook minder succesvolle ontwikkelingen. De kracht van het oplossend vermogen en de eerlijkheid die door de klantenservice wordt geboden - vaak het eerste aanspreekpunt in dergelijke situaties - is een van de sleutels tot succes. De vele beoordelingen en Trustpilot-score tonen aan dat de Trade Academy een betrouwbaar bedrijf is en voortdurend werkt aan het verbeteren, uitbreiden en ontwikkelen van haar diensten ten goede van hun studenten. Laten we dan ook vooropstellen dat in dit geval de Trade Academy volgens zijn studenten een betrouwbaar bedrijf is met een bewezen ‘Track Record’.

Voor- en Nadelen van Trade Academy

Op de onderstaande afbeelding zijn alle voor- en nadelen de Trade Academy weergegeven.

Alle Voor- en Nadelen van Trade Academy in één overzicht

Bekijk onze Vergelijkingspagina voor meer informatie

Klantenrecensies, Trade Academy reviews

Trade Academy is een zeer populaire keuze, wat duidelijk te zien is aan de reviews! De hoge scores op Trustpilot en de vele reviews op dit platform, heeft de Trade Academy volgens zijn klanten te danken de goed onderbouwde educaties en begeleiding. Daarnaast zijn er vele positieve reacties te lezen over de actieve community, traden kan een eenzaam vak zijn en maakt het met andere gelijkgestemde een stuk leuker en leerzamer.

Natuurlijk zijn er ook enkele negatieve reacties te vinden, maar deze komen minder vaak voor. Dezelfde en meermaals terugkomende negatieve reviews hebben te maken mensen die de vele advertenties op platformen zoals YouTube niet kunnen waarderen. Daarnaast zijn er enkele negatieve reviews te vinden over dat Kevin een oplichter is, hierbij is vaak weinig onderbouwing met de review meegeleverd. Weinig transparantie over de kosten op internet te vinden, blijkbaar hecht de Trade Academy veel waarde aan het 1-op-1 kennismakingsgesprek.

Al met al zijn de algemene reacties zeer positief. Op het gebied van educatie en community straalt de Trade Academy zeker vertrouwen en professionaliteit uit.

>>> Gratis Kennismakingsgesprek inplannen

Reacties
Categorieën