Over Ons Investing Nomads

Over Investing Nomads

Kennis is macht, echter is het machtiger om kennis met anderen te delen!

Missie

Iedereen heeft zijn persoonlijke redenen om te beginnen met beleggen of traden. Bij de start van dit avontuur hebben we allemaal hetzelfde doel: meer geld verdienen dan we hebben geïnvesteerd. Als beginner kunnen de financiële markten overweldigend zijn en is het soms lastig te bepalen waar precies te beginnen. Als meer ervaren belegger of trader kan het lastig zijn winstgevender te worden en de juiste informatie te vinden die hieraan kan bijdragen.

Investing Nomads is opgericht vanuit een uit de hand gelopen passie voor beleggen, traden en het helpen van anderen. We richten ons op het aanbieden van waardevolle informatie die beleggers en traders kunnen gebruiken bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het beter begrijpen van de financiële markten. Daarnaast hebben we onafhankelijk onderzoek gedaan naar bijna alle aangeboden educaties, bedrijven en producten die beleggers en traders gebruiken of verder kunnen helpen. De resultaten van ons onderzoek zijn samengevoegd en zijn te vinden op onze vergelijkingspagina's.

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om succes te hebben op de financiële markten. Maar het is ons na jaren van onderzoek, educatie en heel veel doorzettingsvermogen toch gelukt! De missie van Investing Nomads is dan ook een steentje bij te dragen aan het succes van zijn bezoekers!

Onze gratis diensten

Bibliotheek met e-Boeken, Cursussen, Masterclass en Webinars

Bibliotheek

Vind hier de beste gratis e-Boeken, Webinars, Masterclass en e-Learning voor beleggers en traders.
Vergelijkingspagina's Beste Brokers, Exchanges en andere financiële producten

Vergelijken

Vergelijk de beste Brokers, Exchanges, Cursussen, Educaties, of andere producten en diensten gerelateerd aan de financiële markten 
Kennisbank voor Beleggers en Traders over Financiële markten

Kennisbank

Zoek in onze Kennisbank specifiek ontworpen voor zowel beginnende als ervaren Beleggers en Traders.

11+

Jaar ervaring in Beleggen

500+

Pagina's financiële kennisbank

6+

Jaar ervaring met Traden