Trade Academy Review | Kevin Timmer | Korting

Trade Academy Review Overzicht

Deze review over de Trade Academy maakt duidelijk dat dit het grootste online educatiebedrijf op het gebied van traden binnen Nederland en België is. In relatief korte tijd bouwde Kevin Timmer de Trade Academy uit tot een toonaangevend platform in zijn vakgebied, met grote tevredenheid van zijn klanten. Bij de TradeAcademy ligt de focus op traden. In het begin lag de nadruk alleen op het traden van aandelen, maar inmiddels is het aanbod uitgebreid tot bijna alle financiële instrumenten die verhandeld kunnen worden op de verschillende financiële markten. Zowel de Daytrading- als Swingtrading-cursussen zijn druk bezocht, resulterend in een bruisende en levendige community.

De ervaringen maken duidelijk dat de opbouw van de Trade Academy zeer gebruiksvriendelijk is, een uitgebreide selectie aan handelsmogelijkheden biedt, goede begeleiding en beschikt over een voortreffelijke klantenservice.

De kosten zijn meegegroeid met het succes van de Trade Academy en kunnen variëren afhankelijk van het type educatie en begeleidingstraject. Vanwege het succes, de kwaliteit van de producten en het relatief grote team behoort de TradeAcademy niet tot de goedkoopste aanbieders van online trading educaties.

Profiteer tot wel €500 korting op Trade Academy trajecten via deze link

De ervaringen samengevat, is de Trade Academy zeer geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren traders die hun horizon willen verbreden en trading skills willen ontwikkelen. Kortom een top review en score, 5 sterren.

Onze beoordeling



Trade Academy onder het vergrootglas

Trade Academy, opgericht door Kevin Timmer, heeft met zijn ervaring als trader en ondernemer al meer dan 15.000+ klanten aan zich weten te binden. Maar het gaat niet alleen om het aantal klanten; het gaat om het voortdurend verbeteren en uitbreiden van de diensten. Een van de meest recente projecten waar hard aan wordt gewerkt, is UFunded, een handelsplatform dat we later in deze bespreking zullen bekijken. Dit handelsplatform biedt oplossingen voor hindernissen waar beginnende traders mee te maken kunnen krijgen.

De groeiende populariteit van TradeAcademy is te danken aan de heldere uitleg en stapsgewijze begeleiding. Dit maakt handelen toegankelijk voor iedereen, ongeacht of je nu in een chic pak op de beursvloer staat of niet. Deze review zal laten zien hoe TradeAcademy handelen mogelijk maakt voor iedereen met alleen een goede internetverbinding en een middenmoot computer.

In deze uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken, mogelijkheden, educatie inzichten en voor- en nadelen van de Trade Academy onder het vergrootglas nemen, en bepalen waarom het zo'n prominente positie veroverd heeft binnen Nederland en België.

  • Ruim aanbod verschillende cursussen en leer trajecten beschikbaar.
  • Leer traden op Aandelen, Forex, Grondstoffen, Indexen en Cryptocurrencies.
  • Actieve Community met snel antwoord op vragen, meerdere trade ideeën en overleggen over de veranderende marktomstandigheden.

De Cursussen, het educatieplatform, de begeleiding en de bijbehorende community maken het handelen op de financiële markten begrijpelijk, overzichtelijk en werkt erg gebruiksvriendelijk. Trade Academy scoort daarom ook uitstekend in de vele reviews:

Trustpilot: Score 4.5 van de 5.0

Google Review: Geen gegevens beschikbaar

Google Play Store: Geen App

Apple App store: Geen App


Heb je na het lezen van de tekst hierboven al genoeg gezien, wil je gebruikmaken van de hoge korting dan is het mogelijk om hier aan te melden. Zo niet de korting loopt niet weg, laten we het nu in detail doornemen.


Is Trade Academy geschikt voor beginners?

Jazeker! Trade Academy is niet voor niets de marktleider op het gebied van online tradingeducatie. Het is dus uitermate geschikt voor zowel beginners als meer ervaren traders. Het is belangrijk om te benadrukken dat Trade Academy zich voornamelijk richt op het traden van verschillende financiële markten, in plaats van op beleggen. Niettemin kan het beleggers helpen om meer inzicht te krijgen in technische analyses en om beter te begrijpen wat er gebeurt in een handelsgrafiek.

Beginners worden stap voor stap begeleid bij het leren traden. De educaties zijn begrijpelijk uitgelegd, met als uiteindelijk doel om iedereen te ontwikkelen tot een zelfstandige trader die zich kan redden op verschillende financiële markten.

Via het verbonden handelsplatform UFunded is het mogelijk voor beginners een demo-account te gebruiken en te kunnen oefenen met nep geld, ook wel bekend als papertraden. Dit kan erg leerzaam zijn in combinatie met de beschikbare educaties en het uitproberen van nieuwe technieken en strategieën.

  • Uitermate geschikt voor beginnende traders.
  • De Trade Academy leert zijn studenten strategieën die toepasbaar zijn op bijna alle financiële markten.
  • Focus ligt op traden en minder op beleggen.

Wat is de Trade Academy?

Trade Academy, een online educatieplatform ontwikkeld door en voor traders. Laten we via deze review dieper het bedrijf induiken en de belangrijkste onderdelen uitlichten om zo een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden.

  • Marktleider in Nederland en België op het gebied van online trading educaties.
  • 15.000+ leden binnen de community van de TradeAcademy
  • Een actief YouTube kanaal met de laatste inzichten en nieuws binnen de financiële markten op het gebied van trading.
  • Focus op DayTrading en SwingTrading.
  • Leer traden op bijna alle financiële markten en met verschillende financiële instrumenten.
  • Meerdere mentoren die studenten actief helpen en begeleiden.
  • Dagelijkse live educatie sessies en live trading van mentoren.
  • Dagelijkse watchlist opgesteld door professionele traders.
  • Gratis tools, logboeken en indicators inbegrepen bij de educaties.

Profiteer tot wel €500 korting op Trade Academy trajecten via deze link


Opbouw Trade Academy Trajecten

De Trade Academy is op te delen in twee hoofdcategorieën: de Daytrading afdeling en de Swing Trading kant. Voor beide categorieën is een eigen specifieke masterclass ontwikkeld die de basiskennis vormt binnen de betreffende discipline. Deze staan ook wel bekend als de ‘DayTrading Masterclass’ en ‘SwingTrading Masterclass’.

Iedere student krijgt toegang tot zijn aangeschafte masterclass en heeft daarbij de keuze tussen het ‘Basis traject, de Masterclass’ en het intensievere 1-op-1 begeleidingstraject, bekend als het ‘Mastery traject’. Studenten die voor de Masterclass kiezen, kunnen later altijd upgraden naar het Mastery traject.

Alle studenten ongeacht welk traject ze kiezen krijgen toegang tot handige tools, rekenmodellen, programma’s en live educaties hieronder een aantal voorbeelden:

  • Community toegang
  • Watchlist, Trade ideeën en Copy trading
  • Evenementen
  • Live trading sessies
  • Live mentor sessies
  • Indicator tools
  • Logboeken (trades loggen)

Community toegang

Alle studenten aan de TradeAcademy krijgen toegang tot de bijbehorende community, dit is een Discord server specifiek voor leden. Binnen deze community worden ideeën uitgewisseld, hulp geboden, belangrijke informatie gedeeld en de dagelijkse gang van zaken besproken. Een echte toevoeging voor alle leden om met elkaar, mentoren en de klantenservice direct te kunnen communiceren.

Watchlist, Trade ideeën en Copy trading

Binnen de Discord-community van de Trade Academy hebben studenten onder andere toegang tot een dagelijkse watchlist die door zowel mentoren als leden wordt aangevuld met specifieke trade-ideeën. Dit is geen vorm van copy trading; echter kunnen de ideeën worden overgenomen en uitgevoerd door iedereen.

De Trade Academy kiest ervoor om deze gegevens te delen ter lering van zijn studenten, met als uiteindelijk doel dat elke student in staat is om zijn eigen watchlist en trade-ideeën te ontwikkelen.

Specifiek binnen het Swingtrading-traject wordt de zogenoemde 'watchlist-grid' toegevoegd. Deze grid bevat trade-ideeën opgesteld door de mentoren en kan studenten helpen bij het nemen van trades. Ook dit is geen exacte vorm van copy trading, hoewel de waarden wel kunnen worden overgenomen en trades van tevoren handmatig kunnen worden klaargezet om uit te voeren wanneer de markt een bepaald niveau bereikt.

Live trading sessies

Tijdens de live trading sessies kunnen studenten via Zoom meekijken hoe één van de mentoren actief gaat traden. Dit gebeurt voornamelijk binnen de Daytrading Masterclass vanwege het handelen op de korte termijn. Vaak vinden deze sessies plaats tijdens de opening van de Amerikaanse beurs om 15:30 Nederlandse tijd, of tijdens een avondsessie voor studenten die niet beschikbaar zijn tijdens de opening vanwege bijvoorbeeld werk.

Live mentor sessies

Tijdens de 'Live mentor sessies' binnen zowel de Daytrading- als Swingtrading-masterclass worden bepaalde onderwerpen in groepsverband extra belicht, waarbij studenten de ruimte hebben om vragen te stellen. Deze sessies vormen een aanvulling op de videocursus van Kevin Timmer, die als basis geldt voor de educatie. Alle leden hebben toegang tot hun eigen specifieke live mentor sessies.

Logboeken

Het bijhouden van een trade logboek zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen prestaties, specifieke strategieën, manier van traden, winsten en verliezen, enzovoort. Na verloop van tijd, naarmate er meer trades zijn uitgevoerd en gelogd, is het mogelijk om te zien wat werkt en wat niet, waar de verbeterpunten liggen en wat de zwakheden zijn. Dit proces staat ook bekend als 'back-testen', een veelgebruikte term onder traders die zichzelf willen verbeteren.


De logboeken zijn gratis verkrijgbaar via de Trade Academy. Daarnaast zijn er specifieke extra lessen gemaakt over het invullen van het logboek en het uitvoeren van backtests, waar iedereen binnen de community toegang toe heeft.


Leren handelen via de Trade Academy

Bij het lezen van deze review is het uiteraard belangrijk om te weten waar de focus ligt op het gebied van handelen bij de Trade Academy. De leeromgeving en community is opgedeeld in twee hoofdgroepen; de ‘Daytrading Masterclass’ en ‘Swingtrading Masterclass’. De technieken die in beide trajecten worden aangeleerd zijn toepasbaar op bijna alle financiële markten, uiteraard zal er per financiële markt hier en daar een lichte aanpassing aan techniek toegepast dienen te worden. Een fijn idee om te weten dat wat er geleerd wordt bij de Trade Academy, dus goed toepasbaar en relevant is.

Daytrading Masterclass: Een leertraject dat voornamelijk focust op de Amerikaanse aandelenmarkt. Leren traden op de korte termijn en een positie openen en sluiten op dezelfde dag is hierbij de insteek. Hieronder enkele belangrijke gebeurtenissen waar de trades op gebaseerd worden:

  • News events, of het nu goed of slecht nieuws is maakt niet zo uit, als daytrader is het mogelijk om te handelen op zowel stijgende als dalende prijsbewegingen.
  • Earnings, ‘Earning plays’ kunnen erg volatiel zijn en een aandelenkoers doen bewegen.
  • Trend Trading, het volgen van de trend, continuation trades, etc.
  • Sterke levels traden op de korte tijdframes, reversals, breakouts, etc.
  • Technische analyse is erg belangrijk bij daytraden en een van de basiselementen.
  • En nog veel meer!..

Een stukje verder in deze review zullen we de ‘Daytrading Masterclass’ verder uitlichten.

Swingtrading Masterclass: Een leertraject dat zich focust op meerdere financiële markten waaronder de Aandelenmarkt, Forexmarkt, Grondstoffenmarkt, Indexen en ETF’s. Leren traden op de korte termijn tot middellange termijn. Hieronder enkele belangrijke gebeurtenissen waar de trades op gebaseerd worden:

  • Vergelijkbare trades die ook bij de ‘Daytrading Masterclass’ worden uitgevoerd alleen dan op de iets hogere tijdframes.
  • Gebruikmaken van de zogenoemde “Swings” op de charting tools en grafieken.
  • Supply en Demand zones zijn een erg belangrijk onderdeel van de Swingtrading Masterclass.
  • De technieken zijn vergelijkbaar op verschillende financiële markten, er wordt daarom ook het meest gehandeld op de Forexmarkt, grondstoffenmarkt en indexen. De aandelen markt ook wel maar is qua technische analyse voor Swing Traden soms minder geschikt.
  • Zowel technische analyse als fundamentele analyse zijn erg belangrijk bij het swingtraden. Omdat analyses gemaakt worden op de hogere tijdframes zijn fundamentele analyses soms even belangrijk als technische analyses. Beide analyses behoren tot de basiselementen.
  • En nog veel meer!..

Een stukje verder in deze review zullen we de ‘Swingtrading Masterclass’ verder uitlichten.


Masterclass DayTraden

Een educatie specifiek ontwikkeld voor Daytraders, dit zijn handelaren die een trade binnen dezelfde dag openen en sluiten. Deze Masterclass leert studenten traden op de zeer korte termijn, voornamelijk op de Amerikaanse aandelenmarkt. De reden dat er specifiek voor de Amerikaanse beurzen gekozen wordt heeft te maken met de gunstige omstandigheden voor traders, veel liquiditeit en volume. Uiteraard zijn veel technieken en het doen van technische analyse niet alleen toe te passen op de aandelenmarkt maar ook op andere financiële markten zoals de valutamarkt, grondstoffenmarkt en cryptomarkt.

De cursus begint bij de basis van traden en wordt alles stap-voor-stap uitgelegd, hierdoor is het geschikt voor zowel beginners als meer ervaren studenten. Hoe verder de video cursus volgt hoe dieper er op de leerstof wordt ingegaan. De masterclass is opgedeeld in verschillende elementen die we hieronder ook weer zijn onderverdeeld in uitgelichte onderwerpen, we zullen de belangrijkste hoofdelementen opsommen:

  • Intro Daytrading (Waarom Traden, Wat is er nodig, etc)
  • Platfrom Basics (Platform inrichten, Long & Short gaan)
  • Platform Functionaliteiten (Chart inrichten, Technische Analyse maken, orders plaatsen, Stop-loss instellen)
  • De Markt (Markteigenschappen, Emoties & Mindset, Aandelen)
  • Technische Analyses (Prijs actie, Tijdframes, Candle Sticks, Volume, Trends, Support & Resistance, Gaps, etc)
  • Risk management (Risico management, wintrate, Risk Reward, Positie berekenen, etc)
  • Setups / Strategieën (verschillende strategieën, reversals, Break outs & Retest, Momentum breakouts)
  • Live Trades (praktijk voorbeelden)
  • Voorbereidingen (Watchlist bouwen, Large Caps traden, Trade plan & Trade management)
  • Examen (Behaal een echt certificaat bij afronding van het examen)

Toegang tot de ‘Masterclass Daytraden’ met €250 Korting!? Gebruik deze link.




Masterclass SwingTraden

Een educatie specifiek ontwikkeld voor Swingtraders, dit zijn handelaren die trade posities een dag tot enkele weken vasthouden. Deze Masterclass leert studenten traden op de korte tot middellange termijn op verschillende financiële markten en met verschillende financiële instrumenten. De manier van Swingtraden die aan de studenten geleerd wordt is het meest toegankelijk en van toepassing op forex, grondstoffen, indexen en enkele aandelen.

Het grote voordeel van deze cursus ten opzichte van de Daytrading Masterclass is dat Swingtraden minder tijdsafhankelijk is. Hierdoor kunnen mensen die doordeweeks of overdag druk met werken of andere dingen zijn gemakkelijker op hun eigen tempo en op momenten dat het uitkomt traden. Bij Swingtraden is er dan ook minder tijdsdruk, is er meer tijd om beslissingen te nemen, voorbereidingen te nemen en een trade te managen.

De Swingtrading cursus begint bij de basis van traden en wordt alles stap-voor-stap uitgelegd, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als meer ervaren traders. De vernieuwde cursus maakt traden toegankelijker voor een groter publiek en zijn de winsten van studenten hoger in vergelijking met de vorige cursus, een echte verbetering dus. De nieuwe cursus is gebaseerd op het zogenoemde 'Smart Money Concept', waarbij met verschillende technieken en puntensystemen gezocht wordt naar in- en uitstapmomenten van het grote institutionele geld. Op die manier kunnen traders meesurfen en profiteren van het 'Grote geld'.

Naarmate de videocursus vordert, wordt de leerstof steeds dieper behandeld. De masterclass is opgedeeld in verschillende elementen die we hieronder ook weer zijn onderverdeeld in uitgelichte onderwerpen, we zullen de belangrijkste hoofdelementen opsommen:

  • Intro Swingtraden (Waarom Traden, Wat is er nodig, opbouw, etc)
  • Platfrom Basics (Platform kiezen, Platform inrichten, Long & Short gaan, Order types)
  • De Markt (Markteigenschappen, leverage & Buying power, Aandelen, Indexen, Forex)
  • Technische Analyses (Prijs actie, Tijdframes, Candle Sticks, Volume, Trends, Swings, Support & Resistance, Gaps, Supply & Demand, etc)
  • Risk management (Risico management, stop-loss, Wintrate, Risk Reward, Positie berekenen)
  • Setups & Strategieën (Technische setup, Edge Indicators, Seasonality, etc)
  • Voorbereidingen
  • Trade voorbeelden (praktijk voorbeelden)

Toegang tot de Masterclass Swingtraden met €250 Korting!? Gebruik deze link.


Mastery traject

Mastery oftewel mentor traject, dit is een aanvulling op de bestaande masterclasses. Het traject is speciaal opgezet voor studenten die meer begeleiding willen bij het proces van leren traden. De masterclasses en bijbehorende extra lessen bieden voor vele studenten genoeg houvast om te kunnen leren traden. Echter zijn er ook veel studenten die het fijn vinden om een stok extra stock achter de deur te hebben, een persoonlijke mentor, extra educatie momenten en een community kanaal specifiek voor mastery studenten. Hieronder zullen we enkele eigenschappen van dit traject uitlichten:

  • 1 op 1 begeleiding (van een eigen mentor, dit met een wekelijkse call en persoonlijke begeleiding)
  • Extra educatie momenten (Meer begeleiding en diepgaandere lesmaterialen)
  • Afgesloten community (Alleen voor mastery studenten)
  • Speciale live sessies (Alleen voor mastery studenten)
  • Plan een gratis call invoor specifieke informatie

Toegang tot het Mastery traject inclusief Masterclass met €500 Korting!? Gebruik deze link.


Wie is Kevin Timmer, oprichter van TradeAcademy.nl

Kevin Timmer, als jong gemotiveerde Zeeuw begon hij aan een avontuur met een sprong in het onbekende dat hem uiteindelijk de trading inzichten, ontwikkeling en hard werken hebben bijgebracht. Tijdens zijn studie wist hij al dat de wereld meer te bieden had en groter was dan de meeste studiegenoten om zich heen dachten, Kevin ging zijn stage lopen in China.

China, het land van de Grote Muur, een symbool van doorzettingsvermogen en historische grootsheid. Hier vond de grondlegging plaats voor de passie voor het traden. Naast het opzetten van een IT-bedrijf dat uiteindelijk onderging aan zijn eigen succes, begon Kevin zich steeds meer te verdiepen in daytraden. Daytraden was destijds nog een relatief onbekend begrip onder particulieren- en Retail-traders.

Net als vele andere beginnende traders, leerde Kevin na veel vallen en opstaan winstgevend te Daytraden, eerst op ‘Penny stocks’ en later de Amerikaanse aandelenbeurs. Destijds waren er nog weinig mogelijkheden om gericht te leren traden in de vorm van cursussen, masterclasses of andere vormen van educaties.

Kevin Timmer begon onder zijn eigen naam een YouTube-kanaal en deelde zijn kennis over succesvolle trades en strategieën. Hij bouwde in 2019 een gratis mini trading cursus op zijn kanaal. Al snel begonnen de bezoekersaantallen toe te nemen en binnen no-time was hij, dankzij zijn trading expertise en vaardigheden om anderen het traden duidelijk uit te leggen, uitgegroeid tot een bekendheid binnen de Nederlandstalige trading markt.

Door het opgebouwde trading succes, het groeiende YouTube kanaal, vraag naar meer begeleiding en educatie en ondernemershart besloot Kevin TradeAcademy.nl op te richten. Kevin Timmer en Jordi van de Pas bundelden hun krachten en stortten zich samen in het ondernemersavontuur om de Trade Academy te creëren. Jordi van de Pas, een bekende van Kevin uit Zeeland, raakte gepassioneerd door handelen naast zijn werk als psycholoog. Beiden gingen fulltime aan de slag naast het handelen binnen het bedrijf dat we nu kennen als het nummer #1 online handelseducatieplatform, Trade Academy. Inmiddels is Trade Academy uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met meer dan 30 werknemers en 15.000 klanten.

Kevin Timmer in opleiding geweest bij Anton Kreil

Zowel Kevin als Jordi zijn beide in de leer geweest bij trading icoon Anton Kreil, een zeer succesvolle trader die zijn eigen handelsstrategieën en inzichten heeft ontwikkeld. Door de waardevolle kennis en ervaring die ze hebben opgedaan tijdens deze periode, konden ze hun eigen benadering van de financiële markten verfijnen en deze kennis toepassen bij het verbeteren en uitbouwen van TradeAcademy.nl.

Ontmoet Anton Kreil: een vooraanstaande naam binnen de financiële wereld, bekend als een bekwame handelaar en een ervaren docent op het gebied van trading. Zijn bekendheid begon als een van de handelaren op de Londense aandelenmarkt, waar hij werkte voor de prestigieuze investeringsbank Goldman Sachs. Anton Kreil is grondlegger van online educatieve platformen zoals het "Institute of Trading and Portfolio Management" en "Anton Kreil Trading". Kreil wordt breed gerespecteerd vanwege zijn vermogen om complexe handelsconcepten op een begrijpelijke manier over te brengen, waardoor hij een waardevolle bron van expertise is voor aspirant-handelaren en investeerders wereldwijd.

Jordi van de Pas, mede oprichter

Een afgestudeerd forensische psycholoog die sinds 2017 actief aan het handelen is op de aandelenmarkt. Medeoprichter van TradeAcademy.nl, binnen dit online educatiebedrijf voor traders richt Jordi zich voornamelijk op het begeleiden van het Swingtrading traject. Met zijn psychologische vaardigheden zet hij in op het ontwikkelen van de mindset van traders, een zeer belangrijk en vaak onderschat element van traden.

Falen is een essentieel onderdeel van handelen. Het gaat er niet om hoe vaak je faalt, maar hoe je ermee omgaat en wat je ervan leert.


Kevin Timmer vermogen

Wat is het vermogen van Kevin Timmer? Dit is een veel gestelde vraag op het internet. Kevin heeft zijn meeste vermogen verdiend met de Trade Academy naast de inkomsten die het traden hem opgeleverd hebben en nog steeds opleveren.

Kevin deelt regelmatig inzichten in zijn maandelijkse winsten en verliezen met handelen op sociale media. Deze variëren van €150.000 winst tot €40.000 verlies per maand. Tijdens zijn live sessies maakt hij er dan ook geen geheim van dat zijn handelsaccount bestaat uit €1.000.000 aan equity.

Naast trader is Kevin ook ondernemer, waarvoor hij veel geld investeert in startups en de ontwikkeling van zijn bedrijf. Een van zijn meest recente en kostbare investeringen is het uitbouwen en ontwikkelen van zijn eigen handelsplatform, UFunded.

Kevin Timmer bezit meerdere vastgoedinvesteringen, waaronder in Nederland, Thailand, Dubai en Spanje, voor zover bekend. Het is moeilijk in te schatten hoeveel vermogen Kevin daadwerkelijk bezit, voornamelijk door de fluctuaties in vermogen als gevolg van de vele investeringen die hij doet en het beperkte inzicht in zijn totale financiën. Bovendien woont hij niet in Nederland en reist hij veel over de wereld, met Dubai als thuisbasis. De keuze voor thuisbasis Dubai zal hoogstwaarschijnlijk niet te maken hebben met het fijne airco-klimaat en meer met het gunstige financiële-klimaat.


Trade Academy prijzen en kosten

Wat zijn de prijzen en kosten bij de Trade Academy is een veel gestelde vraag. TradeAcademy biedt zowel via de website, YouTube kanaal en “via, via” weinig transparantie over de kosten van hun educaties. In het begin tijdens de opstart van TradeAcademy.nl was hier meer duidelijkheid over en inzage in voor iedereen. De reden hiervoor is dat het bedrijf vaak op maat gemaakte pakketten aanbiedt. Om exact te weten hoe hoog de prijzen zijn van zowel de Daytrading- en Swingtrading-masterclass en Mastery-trajecten dient er een gesprek ingepland te worden, direct via hun website zonder korting of via één van onze links met korting.

Goed om te weten is dat het aanschaffen van een Masterclass een eenmalige kostenpost is en een levenslange garantie van toegang biedt. Het Mastery traject wordt afgenomen per periode van gemiddeld 6 maanden, echter is het doel wel dat na deze periode de student genoeg ontwikkeld is om niet nog eens een traject te hoeven afnemen. Na aanschaf zijn alle tools, extra educaties, live sessies, etc zijn allemaal inbegrepen en gratis toegankelijk voor leden.

Door weinig transparantie vanuit de Trade Academy over prijzen en kosten kunnen wel eens negatieve reacties bij zowel studenten als nieuwe leden ontstaan. Dit heeft er voornamelijk mee te maken dat een educatie traject op maat gemaakt is en kan verschillen qua kosten.

De Trade Academy heeft zijn kosten en prijzen mee laten groeien met het succes van het bedrijf. Dit is aan de ene kant logisch omdat er veel geld gestoken wordt in ontwikkeling, verbetering en goede student ervaringen. Aan de andere kant zijn de Trade Academy kosten en prijzen aan de relatief hoge kant. De korting via onze link kan de aanschafprijs aanzienlijk verlichten, zie het als de eerste winst in jouw trading carrière!

Profiteer tot wel €500 korting op Trade Academy trajecten via deze link

Trade Academy betrouwbaar?

"Is de Trade Academy betrouwbaar?" is een veelgestelde vraag van mensen die het bedrijf nog niet zo goed kennen. Sinds de start van de Trading Academy heeft het bedrijf niet alleen successen gekend, maar ook minder succesvolle ontwikkelingen. De kracht van het oplossend vermogen en de eerlijkheid die door de klantenservice wordt geboden - vaak het eerste aanspreekpunt in dergelijke situaties - is een van de sleutels tot succes. De vele beoordelingen en Trustpilot-score tonen aan dat de Trade Academy een betrouwbaar bedrijf is en voortdurend werkt aan het verbeteren, uitbreiden en ontwikkelen van haar diensten ten goede van hun studenten. Laten we dan ook vooropstellen dat in dit geval de Trade Academy een betrouwbaar bedrijf is met een bewezen ‘Track Record’.

Trade Academy Korting

Trade Academy Korting de eerste winst als beginnende trader!

Ontvang aanzienlijke korting op een Masterclass of een Mastery-traject. De Trade Academy-korting kan oplopen tot €500, afhankelijk van het op maat gemaakte traject dat wordt afgenomen.

Via een van onze links in deze review kom je terecht op de aanmeldpagina van TradeAcademy.nl. Op deze pagina is het heel eenvoudig: vraag een vrijblijvend gratis gesprek aan en bekijk samen met een professional of de educatie aansluit bij je persoonlijke behoeften. Ontdek samen wat de mogelijkheden zijn en kom tot een mooie overeenkomst.

Belangrijk om te weten is dat de korting alleen geldig is via onze links en niet rechtstreeks via de aanmeldprocedure op hun website. Dit is een overeenkomst tussen de Trade Academy en ons bedrijf, een extraatje voor onze lezers van deze review.


Gratis Educatie Mogelijkheden

Vaak begint de vraag met: wat is traden eigenlijk? Wat houdt het in en wat heb je ervoor nodig? Het aanmelden bij een educatie bedrijf kan aardig wat geld kosten. Is dit de juiste keuze op dit moment? Als het antwoord ja is, dan zeker doen!

Bij twijfel en de behoefte om een weloverwogen beslissing te nemen, hebben wij speciaal ons e-boek "Slim Beginnen met Traden" ontwikkeld. Hieronder zullen we enkele belangrijke onderwerpen uitlichten:

  • Ontdek jouw persoonlijke doelen en potentieel.
  • Scherp je risicobeheer aan.
  • Verken de diverse handelsmethoden: hun voordelen en valkuilen.
  • Duik dieper in de wereld van financiële markten en instrumenten, inclusief handelsmogelijkheden.
  • Leer van veelvoorkomende beginnersfouten en begrijp de rol van mindset en psychologie.
  • Verken mogelijkheden voor onderzoek en educatie
  • Maak weloverwogen keuzes met behulp van een op maat gemaakt plan.
  • Na het afronden van van de checklist is het mogelijk om slim te beginnen met traden.

Gratis e-boek: Het e-boek “Slim Beginnen met Traden” is speciaal ontwikkeld voor beginnende traders, het biedt educatie in combinatie met een begeleidende checklist. Het e-boek is zo ontworpen dat het gerichte inzichten geeft, tijdbesparend kan werken en stap-voor-stap eenvoudig helpt bij het maken van belangrijke keuzes. Downloaden

Gratis Kennisbank: De Kennisbank van Investing Nomads bevat 500+ pagina’s over de financiële markten, traden, beleggen en vele andere gerelateerde onderwerpen.


Voor- en Nadelen van Trade Academy

Op de onderstaande afbeelding zijn alle voor- en nadelen de Trade Academy weergegeven.


Bekijk onze Vergelijkingspagina voor meer informatie

Klantenrecensies, Trade Academy reviews

Trade Academy is een zeer populaire keuze, wat duidelijk te zien is aan de reviews! De hoge scores op Trustpilot en de vele reviews op dit platform, heeft de Trade Academy volgens zijn klanten te danken de goed onderbouwde educaties en begeleiding.

Daarnaast zijn er vele positieve reacties te lezen over de actieve community, traden kan een eenzaam vak zijn en maakt het met andere gelijkgestemde een stuk leuker en leerzamer.

Natuurlijk zijn er ook enkele negatieve reacties te vinden, maar deze komen minder vaak voor. Dezelfde en meermaals terugkomende negatieve reviews hebben te maken met het onboarding-proces. Communicatie per email is lastig en er is weinig transparantie over de kosten op internet te vinden. Blijkbaar hecht de Trade Academy veel waarde aan het 1-op-1 kennismakingsgesprek.

Al met al zijn de algemene reacties zeer positief. Op het gebied van educatie en community straalt de Trade Academy zeker vertrouwen en professionaliteit uit.


Zelf ervaringen met de Trade Academy, vragen of opmerkingen laat het hieronder weten!