WhatsNext Community | Beursbeginners + Premium | Beleggen en Traden in Crypto en Aandelen
Reviews | Educaties Beleggen en Traden
Nick van Belzen
Reviews | Educaties Beleggen en Traden
05/27/2024
24 min
0

WhatsNext Community Review | Korting

05/27/2024
24 min
0

What’s Next Community Review Overzicht

Deze review over WhatsNext Community geeft inzicht in het bedrijf dat zichzelf heeft neergezet als één van de snelst groeiende ‘Beleggen en Traden Community’ van Nederland en België.

Een goed onderbouwde review schrijven over de ervaringen met dit in eerste opzicht professionele bedrijf is alleen mogelijk met volledige toegang tot alle aangeboden diensten. Tijdens onze review zijn we dan ook diep achter de schermen gedoken en hebben we met volledige toegang onderzoek gedaan naar alle diensten.

Al snel werd duidelijk dat WhatsNextCommunity.com over een bruisende community beschikt waar zowel beginnende als ervaren beleggers zich op hun gemak voelen.

De What’s Next Community biedt een sterk onderbouwde crypto en aandelen educatie aan genaamd 'Beursbeginners'. Deze cursus biedt handvaten om een goede start te maken bij het opbouwen van een gezond belegginsportfolio en is opgebouwd uit verschillende assets.

Het mooie aan de cursus genaamd 'Beursbeginners' is dat naast de educatie ook een Community hoort die beide geheel gratis toegankelijk zijn voor iedereen. WhatsNextCommunity.com verdient zijn geld met zijn aangeboden 'Premium' dienst. Premium leden krijgen toegang tot uitgebreide Discord-kanalen binnen de community en ontvangen goed onderbouwde 'Investering Alerts'. We zullen dit in deze review uitgebreid behandelen.

Logo van WhatsNextcommunity.com

Samengevat zijn de ervaringen met de WhatsNext Community zeer positief en is deze geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren investeerders en traders die hun horizon willen verbreden en hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. De echte expertise van de Whatsnext community ligt voornamelijk op de cryptomarkt waarbij de aandelenmarkt als goede aanvulling dient. Kortom, een uitstekende review en score, 4.5 sterren.

Onze beoordeling

Goede Review beoordeling 4.5 sterren 

WhatsNext Community onder het vergrootglas 

What’s Next Community, opgericht door Rob Duijvestijn en Patrick Jongeneel, hebben met hun ervaring en toewijding als investeerder, trader en ondernemers al meer dan +9.000 klanten aan zich weten te binden. De zeer hoge scores op ‘Trustpilot’ en ‘Google Review’ bevestigen het succes van de WhatsNext Community en zijn klanten.

Expertise van het team van de WhatsNext community ligt na jaren van het opbouwen van ervaring bij het actief investeren in zowel de cryptomarkt als aandelenmarkt. Dit is een vorm van investeren die over het algemeen bedoeld is om zo hoog mogelijke rendementen te behalen.

De groeiende populariteit van WhatsNext is te danken aan de heldere 'Beursbeginners'-educatie en stapsgewijze begeleiding. Doordat de cursus gratis is en toegankelijk voor iedereen, is het zeer laagdrempelig om kennis te maken met de expertise die WhatsNext te bieden heeft. Daarnaast krijgt men direct toegang tot het gratis community gedeelte dat bij de cursus is inbegrepen. Al snel kom je in aanraking met de professionele aanpak, heldere uitleg en begeleiding, zowel binnen de cursusomgeving als in de community.

In deze uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken, mogelijkheden, educatie inzichten en voor- en nadelen van de WhatsNext Community onder het vergrootglas nemen, en bepalen waarom het zo'n prominente positie veroverd heeft binnen Nederland en België.

 • Gratis cursus ‘Beursbeginners’ met bijbehorende community gedeelte.
 • Betaalde ‘Premium’ abonnement met bijbehorende community gedeelte, extra educatie, investering alerts en vele extra’s.
 • Leer beleggen op de financiële markten met de focus op Cryptocurrency’s, Aandelen en Grondstoffen.
 • Actieve Community gevuld met onderbouwde investering ideeën, premium gedeelte, small talk, crypto-chat, aandelen-chat, airdrops en nog veel meer.

De cursussen, het geavanceerde educatieplatform, persoonlijke begeleiding en een bloeiende community vergemakkelijkt de persoonlijke ontwikkeling op de financiële markten, waardoor lastige onderwerpen duidelijk worden en gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd. Geen wonder dat de WhatsNext community buitengewoon hoog scoort in talloze reviews:

Trustpilot: Score 4.9 van de 5.0

Google Review: Score 5.0 van de 5.0

Google Play Store: Geen App

Apple App store: Geen App

Trustpilot score Whatsnextcommunity + reviews

Heb je na het lezen van de tekst hierboven al genoeg gezien en wil je direct toegang tot de cursus ‘Beursbeginners’ en community, dan is het mogelijk om hier aan te melden. Zo niet laten we verder gaan met de uitgebreide review over de WhatsNext Community en het nu in detail doornemen.

Gratis Starten met de WhatsNext Community

Het verhaal van de What’s Next Community

WhatsNext is opgericht met als doel investeren toegankelijk te maken voor iedereen, met een speciale focus op het opbouwen van een gezond beleggingsportefeuille voor de lange termijn. Daarnaast is hun expertise in crypto een van de hoekstenen van de WhatsNext community, dit vanwege het in hun ogen toekomstige potentiële groei en ontwikkelingsmogelijkheden op de cryptomarkt. Naast beleggen, is traden op de cryptomarkt en aandelenmarkt een veel voorkomend onderwerp.

Om diversiteit en diversificatie aan hun leden te bieden, delen ze ook kennis op het gebied van aandelen en de aandelenmarkt. Het zou een gemiste kans zijn om hun kennis over aandelen met potentie niet te delen met de community. Het benutten van kansen op de financiële markten zit dan ook in het DNA van de oprichters en het team van WhatsNext.

Maar 1 op de 5 mensen in Nederland en België belegt – Dit is volgens de oprichters van de WhatsNext community erg weinig en een gemiste kans”

Het toegankelijk maken van beleggen op de lange termijn en het tonen van de potentie hiervan maakt het voor iedereen mogelijk om vermogen op te bouwen over de jaren heen. Leden leren met een relatief klein maandelijks bedrag op de lange termijn een mooi rendement op te bouwen, waarbij gebruik wordt gemaakt van Compounding, DCA en veiligheidsmaatregelen op basis van risicomanagement. Dit maakt beleggen toegankelijk voor de hardwerkende middenklasse. Hieronder enkele belangrijke doelen en begrippen samengevat en uitgelicht:

 • Mensen bewust maken hoe ze op een verantwoorde manier op de lange termijn met behulp van investeren kapitaal kunnen opbouwen.
 • De waarde van de gratis basiseducatie ‘Beursbeginners’ wordt geschat op €2.000 in vergelijking met vergelijkbare bedrijven die cursussen aanbieden.
 • Na afronding van de uitgebreide educatie kunnen leden kiezen om een betaald ‘Premium’ abonnement af te sluiten die maandelijks opzegbaar is. (Dit zullen we later in de review uitgebreid behandelen)
 • Een team van 30 jaar gecombineerde ervaring helpt en begeleid leden binnen de community en bijbehorende educatie.
 • WhatsNext beschikt over een diep netwerk in de cryptomarkt die ze gebruiken voor hun leden en met hun leden. Hierbij speelt de prive group ‘Masters of the Chains’ een belangrijke rol, later zullen we dit verder uitlichten.

Het team van de WhatsNext Community

Rob Duijvestijn, Patrick Jongeneel en de rest van het team van WhatsNextcommunity.com hebben momenteel meer dan 9.000 mensen verbonden aan hun bedrijf. Hun volgende doel is om 100.000 beleggers te helpen en te begeleiden met basiseducatie op het gebied van crypto, aandelen en grondstoffen.

Tijdens het maken van deze review wordt duidelijk dat het team van de WhatsNext Community op een gezonde manier meegroeit met het leden aantal. Zowel Patrick Jongeneel en Rob Duijvestijn hebben meermaals aangegeven dat ze persoonlijke begeleiding en contact door hun team aan leden erg belangrijk vinden.

Naast de persoonlijke begeleiding beschikt het snel groeiende team uit verschillende specialisten die ieder zijn eigen expertise toevoegt binnen de WhatsNext Community. Zo beschikken teamleden over de specialiteiten zoals Technische analyse, fundamentele analyse, aandelen, crypto, ‘Airdrop-Hunters’, klanten-succes en -service.

 

Is WhatsNextCommunity.com geschikt voor beginners?

Absoluut! Whatsnext community is zeker geschikt voor beginners, waarbij de gratis Beursbeginners cursus het bewijs van is. Beginners krijgen toegang tot een goed onderbouwde basiseducatie die bijdraagt aan de fundatie van een gezonde start op de financiële markten.

Zowel beginners als meer ervaren beleggers en traders hebben genoeg ruimte en keuzemogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen binnen de community en bijbehorende educaties. Zo is er naast de gratis cursus Beursbeginners een vervolgtraject mogelijk dat verdere verdieping, uitbreiding van de kennis en ontwikkeling mogelijk maakt.

Beginners worden stap voor stap begeleid bij het opbouwen van een lange termijn beleggingsportefeuille. Daarnaast zijn de educaties duidelijk en begrijpelijk uitgelegd, met als uiteindelijk doel om iedereen te ontwikkelen tot een zelfstandige belegger en trader op de verschillende financiële markten.

 • Geschikt voor beginnende investeerders op de cryptomarkt, aandelenmarkt en interesse over de financiële markten in het algemeen.
 • De Whatsnext community leert zijn studenten  het opbouwen van een langetermijn belegginsportfolio.
   

Wat is de WhatsNext Community?

WhatsNextcommunity.com, een online educatieplatform en community ontwikkeld door gepassioneerde beleggers, traders en ondernemers op de financiële markten. Middels deze review laten we zien waar het bedrijf voor staat, wat de Whatsnext community is en waar ze voor staan. Om het overzichtelijk te houden hebben we hieronder enkele belangrijke onderdelen en mogelijkheden uitgelicht:

 • WhatsNext is een van de snelst groeiende educatie platformen in Nederland en België op het gebied van online educaties op de financiële markten.
 • Zeer hoge scores en klanttevredenheid op Trustpilot en Google reviews
 • 9.000+ leden binnen de community van WhatsNext.
 • Online leeromgeving zowel gratis ‘Beursbeginners’ als betaald ‘Premium’.
 • 900+ leden zijn lid van en maken gebruik van de aangeboden ‘Premium’ diensten.
 • Een actief YouTube kanaal waar voornamelijk Patrick Jongeneel (Mede-oprichter) inzichten en nieuws deelt over de financiële markten.
 • Focus ligt bij vermogensopbouw voor de lange termijn en het traden op de cryptomarkt en aandelenmarkt.
 • Expertise op het gebied van crypto en de cryptomarkt.
 • Een divers team van mentoren staat klaar om studenten actief te ondersteunen en begeleiden.
 • Livesessies die dieper ingaan op het beleggen en traden op verschillende financiële markten.
 • Gratis berekentools en handige websites inbegrepen bij de educaties.

Een groot gedeelte van de WhatsNext community is toegankelijk via de openbare discord community, hier is het mogelijk om gelijkgestemde beleggers en traders te ontmoeten. Veel waardevolle informatie wordt niet alleen in de betaalde Premium sectie maar ook in het gratis gedeelte.

WhatsNext Community belangrijke berichten

Gratis Starten met de WhatsNext Community

Opbouw van de WhatsNext community en trajecten

WhatsNextcommunity.com is opgebouwd uit twee hoofdcategorieën: het gratis ‘Beursbeginners’ gedeelte en de betaalde ‘Premium’ afdeling. Hierbij heeft iedere categorie zijn eigen Discord community gedeelte waarin informatie besproken en gedeelte wordt specifiek bestemd voor die groep.

Alle studenten ongeacht welk traject krijgen toegang tot basiskennis, handige tools, rekenmodellen, programma’s en live educaties hieronder een aantal voorbeelden:

 • Community toegang
 • Kennisbank gevuld met extra waardevolle informatie
 • Checklijsten
 • FAQ, veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden
 • Laagdrempelige klantenservice
 • Beurbeginners educatie
 • Live mentor sessies
 • Handelspositie berekeningstool
 • Backtesting-tool bestand
 • Beleggingsideeën, marktontwikkelingen en fundamentele- en technische-analyses
 • Updates, Nieuwsberichten en Evenementen

Discord Community toegang

Het voornaamste doel van de Discord-community is om rendement eenvoudig en binnen handbereik te maken voor zowel beginnende als meer ervaren beleggers en traders. Daarnaast is het erg prettig om ideeën uit te wisselen, vragen te kunnen stellen en gestimuleerd te worden door anderen.

Overzicht en inkijkje in de Discord community WhatsNext Community

Binnen de Discord-community is een ingebouwde kennisbank aanwezig, wat een waardevolle toevoeging vormt waarin de meest gestelde vragen met bijbehorende antwoorden worden behandeld.

Beleggen en traden kunnen een eenzame bezigheid zijn. Een actieve community die waarde toevoegt en de mogelijkheid biedt om te communiceren met gelijkgestemden en professionals, kan echt van meerwaarde zijn. Op die manier sta je er niet alleen voor, maar deel je je passie en kennis met andere beleggers en traders.

Naast de kanalen die voor iedereen beschikbaar zijn is het ook mogelijk om te abonneren op een maandelijks opzegbaar abonnement. Door te kiezen voor het abonnement krijg je toegang tot de exclusieve Premium Whatsnext Community! Dit abonnement is uit te proberen voor iedereen waarbij er 14 dagen toegang wordt verleend aan alle voordelen voor maar €1,-. Als dit bevalt zal dit abonnement met goedkeuring worden verlengt tegen een afgesproken bedrag.

 

WhatsNext Cursus en Leeromgeving: BeursBeginners 

De gratis educatie die het beginnen op de financiële markten goed onderbouwd en geheel gratis toegankelijk maakt. De Whatsnext community heeft ervoor gekozen om deze content gratis beschikbaar te stellen om en op die manier een groot publiek te kunnen bereiken.

Uiteraard een slimme zet om waardevolle informatie te delen met mensen die hier naar opzoek zijn en voor vergelijkbare cursussen bij andere platformen al snel een aardig bedrag voor moeten betalen.  Hierbij geven ze niet alleen een kijkje in de keuken van hun eigen bedrijf, maar leren ze de cursisten ook de basis kneepjes van het vak van beleggen en traden.

Cursisten leren op een veilige manier van start te gaan op de financiële markten en het opzetten van een geautomatiseerde beleggingsstrategie. Hierbij leren ze het automatisch instellen van periodieke aankopen van ETF’s, een strategie die weinig tijd kost en een bewezen rendement oplevert.

De meest duidelijke manier om te laten zien wat de BeursBeginners-educatie inhoudt, is het te laten zien wat cursisten precies leren tijdens de cursus. Na het voltooien van de 'Beursbeginners'-cursus, zijn er een aantal kernleerpunten die naar voren komen:

 • Een helder begrip van zowel crypto als aandelen
 • Het vermogen om een beleggingsportefeuille op te bouwen die bestaat uit aandelen, cryptovaluta en grondstoffen
 • Vertrouwdheid met Exchanges, Brokers en handelsplatforms
 • Concrete beleggingsstrategieën die direct toepasbaar zijn
 • Automatisering van het beleggingsproces in de eigen portfolio vereenvoudigen
 • Vaardigheid in het uitvoeren van fundamentele analyses op aandelen
 • Het identificeren, onderzoeken en evalueren van crypto-projecten met potentieel
 • Een stevige basiskennis van de financiële markten

Overzicht leeromgeving en educaties op desktop en mobiel

Gratis toegang tot de Beursbeginners Cursus

Opbouw Cursus Beursbeginners 3.0

De Whatsnext community heeft ervoor gekozen om de cursus Beursbeginners op te delen in een periode van 14 dagen. Dit zorgt voor een gestructureerde aanpak, waarbij gedurende twee weken waardevol beeldmateriaal wordt opgebouwd. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen tempo leren en rustig terugkijken of herhalen.

Hieronder worden de belangrijkste elementen van de cursus Beursbeginners uitgelicht:

Dag 1: Waarom beleggen.

 • Inzicht in wat er mogelijk is met beleggen en wat dit kan opleveren. Daarbij speelt het afdekken van risico en het toepassen van een goede risicomanagement een belangrijke rol.
 • Leer een gezond belegginsportfolio opbouwen voor de langere termijn met Aandelen, Crypto en Grondstoffen.
 • Nadruk op mindset en het vermijden van onnodige verliezen.
 • Bespreking van diverse valkuilen om te voorkomen dat je erin trapt, inclusief de psychologie achter beleggen, zoals angst en hebzucht in de markt.
 • Bespreking van het belang van het hebben van meerdere exchange-accounts vanwege het diverse aanbod.
 • Kosten besparen.

Dag 2: wat zijn de risico’s.

 • Angst, focus, rente op rente en volatiliteit.
 • Belangrijkste risico’s worden besproken en uitgelegd.
 • Grootste verschillen tussen beleggen en traden met bijbehorende risico’s.
 • Kiezen tussen beleggen en traden.
 • Balans tussen fundamentele analyse en technische analyse.
 • Redenen om te beleggen: Inflatie, rente op rente (Compounding), tijd in de markt en belastingvoordelen.
 • Verschillende strategieën: verkopen, vasthouden en bijkopen.
 • Invloed van sentiment.
 • Volatiliteit en emoties.

Dag 3: Crypto - waar te beginnen.

 • Introductie in de wereld van cryptocurrency’s.
 • Belangrijke crypto termen en begrippen uitgelegd: Short- en long-gaan, markttypes, order types, staking, etc.
 • Cold-wallets en Hot-wallets.
 • Exchanges, welke zijn het meest geschikt.

Dag 4: Crypto – Exchanges en orders plaatsen.

 • Verschillende crypto exchanges.
 • Opslag, versturen en ontvangen van crypto.
 • Uitvoeren van koop en verkoop orders.
 • Verschillende exchanges volledig uitgelegd.
 • Risicomanagement bij het traden van crypto.

Dag 5: Aandelen – waar te beginnen.

 • Belangrijke Aandelen termen en begrippen uitgelegd: marktkapitalisatie, dividend, marktcondities, rendement, etc.
 • Verschillende brokers en aandelen platformen uitgelegd, welke zijn het meest geschikt.
 • Wat zijn de voordelen van het beleggen en traden in aandelen en wat zijn de risico’s.
 • Verschillende soorten en type aandelen, de toepasbaarheid en voor- en nadelen hiervan.

Beursbeginners leeromgeveing App, Desktop, tablet en Mobiel

Gratis toegang tot de Beursbeginners Cursus

Dag 6: Grondstoffen – Waarom beleggers hierin investeren.

 • Wat is inflatie en hoe bescherm ik mijn beleggingsportefeuille hiertegen.
 • De voor en nadelen van het beleggen in grondstoffen
 • Diversificatie en de kracht van het spreiden van assets klassen.

Dag 7: Aandelen – passief beleggen en dividend beleggen.

 • Passief beleggen draait om dividend, naast beleggen in ETF's, als uitstekende manier om op lange termijn je geld te laten renderen met beperkt risico.
 • Stap voor stap wordt behandeld welke gegevens je moet verzamelen om zelf te bepalen of een aandeel interessant is voor jouw investering.
 • Eigenschappen en mogelijkheden met ETF's.
 • Hoe werken ETF's en hoe kunnen ze gebruikt worden om passief rendement te genereren terwijl het eigen vermogen word beschermt.

Dag 8: Aandelen – hoe kies je een aandeel.

 • Wat is fundamentele analyse doen bij aandelen.
 • Welke tools en websites kunnen gebruikt worden voor het doen van fundamentele analyses.
 • Hoe vinden we de beste beursgenoteerde bedrijven om in te investeren.
 • Belangrijkste begrippen en termen die bijdragen aan een goede fundamentele analyse.
 • De analyse wordt gedaan aan de hand van vijf stappen: algemene elementen, financiële cijfers & gezondheid, waarderingen, dividend en het vinden van de beste bedrijven.

Dag 9: Crypto – Hoe kies je een crypto-project.

 • Wat is fundamentele analyse doen bij cryptocurrency’s.
 • Inzicht krijgen in waardes en trends van crypto projecten.
 • Handige tools en websites voor het doen van fundamentele analyses op cryptovaluta’s.
 • Belangrijke elementen zoals marktkapitalisatie, prijs, volume en verschillende sectoren.

Dag 10: Kiezen wanneer je investeert.

 • Handige belegginsstrategieën uitgelegd zoals het toepassen van DCA.
 • Tips en Tricks voor het instellen van auto-invest.
 • Verschillende DCA mogelijkheden uitgelicht.

Dag 11: Starters portfolio opbouwen.

 • Het opbouwen van een starters portfolio.
 • Verschillende methodes voor het opbouwen van een portfolio: actieve handelsstrategie en HODL-strategie uitgelegd.

Dag 12: Belegging strategieën – beleggen in Indexen.

 • Index-beleggen en ETF-beleggen de belangrijkste voordelen en eigenschappen uitgelegd.
 • Een lijst met de beste ETF’s om op de langere termijn in te investeren.
 • Het beleggen in edelmetalen zoals Goud en Zilver.

Dag 13: Belegging strategieën – Crypto extra strategieën.

 • Bonus strategie uitgelegd, de Fear & Greed index DCA methode.
 • Stappenplan voor het opzetten van de strategie.
 • Het werken met TradingView en het instellen van alerts en indicators.

Dag 14: Persoonlijke ontwikkeling en hoe nu verder.

 • Actief of passief beleggen en wat zijn de mogelijkheden en vervolgstappen.
 • Voor en nadelen van verschillende investering mogelijkheden.

Na het afronden van de cursus beursbeginners is het mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen door aan te melden voor het Premium traject. In het volgende hoofdstuk zullen we hier dieper op ingaan en het Premium account onder het vergrootglas nemen.

 

WhatsNext Premium-Community (Betaald)

Premium leden bij de WhatsNext Community krijgen naast de toegang van alle gratis kanalen een flinke uitbreiding en toegang tot alle premium kanalen. Dit zijn kanalen die veel meer waardevolle informatie bevatten en het niveau over het algemeen hoger is qua kennis, zeer leerzaam dus. Daarnaast worden er veel meer investeringsideeën en analyses gedeeld door zowel het team als de leden binnen de community.

Premium leden leren om in slecht 15 minuten per dag de markt te beheersen om het maximale rendement te behalen. Dit begint met toegang tot uitgebreide educatie die diep ingaat op belangrijke onderwerpen en dit mogelijk maakt.

Leden van de Premium-community krijgen ook toegang tot de aankoop- en verkoopmomenten van het WhatsNext-team, naast de uitgebreide analyses die hierbij horen. Dit biedt transparantie en helpt bij het ontwikkelen van een eigen strategie, het beter begrijpen van de markt en het profiteren van dezelfde rendementen als het ervaren team. Het zorgt voor meer rust en kalmte door samen met anderen de markt te verkennen en te bewandelen..

"Samenwerking stelt ons in staat om onze krachten te bundelen en onze invloed te vergroten, waardoor we collectief meer kunnen bereiken dan wat we alleen zouden kunnen doen."

De reviews binnen de premium community zijn over het algemeen zeer positief, daarnaast deelt het team zijn eigen portfolio en geeft transparantie en inzicht in de eigen behaalde rendementen.

Krijg toegang tot de volgende voordelen bij de premium community:

 • Het team: heeft een gezamenlijke ervaring van meer dan +30 jaar
 • Premium leden: Meer dan +900 leden binnen de Premium community van WhatsNext
 • Begeleiding: Intensieve persoonlijke begeleiding
 • Leeromgeving: Krijg toegang tot de uitgebreide en diepgaande leeromgeving uniek voor Premium leden
 • Copy trading: Koop en verkoop signalen
 • Analyses: Uitgebreide analyses waarbij risicomanagement, exit strategieën en het managen van posities een belangrijke rol spelen
 • Markt updates: blijf op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en verandering in marktcondities
 • Money management: Er wordt gefocust op het herinvesteren van winsten op zo veiligheid en rendement goed in balans te houden.
 • Extra livesessies: met verdieping op belangrijke onderwerpen en vragen
 • Crypto Airdrops: Uitgebreide stappenplannen om te kunnen profiteren van ‘Airdrops’
 • Premium proberen: 14 dagen te proberen voor een bedrag van €1,- maak laagdrempelig kennis met de omgeving

Toegang tot Premium Abonnement van WhatsNext Community

Master of the Charts – WhatsNext Crypto Mastery Cursus

Deze cursus is specifiek ontworpen om handelaren te helpen slagen in de wereld van cryptocurrency trading. Trader Patrick en mede oprichten van de WhatsNext Community deelt lessen en principes die toegepast kunnen worden om bij de 10% van succesvolle traders te horen, in plaats van de 90% die consistent geld verliest. Deze bewezen concepten zijn door honderden mensen in de praktijk getest.

Met modules zoals "Trader mindset series", "Starten in de cryptomarkt", "Zelf technische analyses maken" en "Een trading plan maken", biedt de cursus een uitgebreide en praktische benadering van het leren van trading strategieën. Bovendien omvat de cursus Zoom-opnames en diepgaande content duiken, waardoor er toegang is tot waardevolle informatie en ondersteuning om de trading vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Extra Crypto-Airdrops voor Premium-leden

Het delen van Airdrops met een stapsgewijze uitleg vormt een essentieel onderdeel van de voordelen voor premium leden. Door actief deel te nemen aan de community, kunnen leden optimaal profiteren van deze mogelijkheden met minimale investeringen. Het is een boeiende en vaak eenvoudige manier om waardevolle cryptocurrencies te verkrijgen zonder grote financiële middelen in te zetten.

Airdrops vertegenwoordigen een strategie die projecten gebruiken om gratis tokens of cryptocurrency naar de wallets van bestaande houders te sturen. Deze techniek dient verschillende doelen binnen de cryptogemeenschap, waaronder marketing, het versterken van de gemeenschapsbetrokkenheid en het bevorderen van de verspreiding van tokens zonder dat ontvangers kosten hoeven te maken.

Copy-Trading, Signalen op Crypto en Aandelen

Als lid van de community is het moment waarop je de crypto signalen ontvangt een interessant moment waarbij het mogelijk is om van te profiteren. Bijna dagelijks worden er calls gedeeld, niet alleen door de oprichters en het toegewijde team, maar ook door medeleden van de community. Deze calls zijn vaak goed doordacht en onderbouwd, gebaseerd op technische, fundamentele analyses of vaak een combinatie van beide. Ze bieden instapmomenten, koersdoelen (take profits) en stop losses, waardoor zelfs beginners of diegenen zonder ervaring in technische analyse kunnen deelnemen aan interessante transacties.

Of je nu een trade uitvoert of niet, het blijft altijd een eigen keus. Het is deze vrijheid en ondersteuning die de community zo krachtig maakt. Met de juiste kennis en inzichten is het mogelijk om het eigen crypto avontuur vorm te geven op een manier die past bij de eigen doelen en comfortniveau.

Bonus Premium cursussen – WhatsNext Focus Cursus & Mindset Cursus

Dit is een aanvulling op het bestaande aanbod dat beschikbaar wordt bij het afluiten van een Premium account. De ‘WhatsNext Focus Cursus’ dient als een goede voorbereiding voor het starten van de andere premium educaties. Het doel van de cursus is het leren over mindset, focus en hoe dit kan bijdragen aan het beter presteren. Patrick Jongeneel is een ADHD’er eerste klas die je meeneemt zijn ervaringen en pad van meer rust, meer focus en een gezondere mindset.

Hieronder een korte opsomming van de 5-delige afleveringen serie van de WhatsNext Focus Cursus:

 • Aflevering 1: De basis en het belang van een gezonde Mindset
 • Aflevering 2: Gewoontes, mensen zijn gewoontedieren. Leer over goede gewoontes en voorkom slechte gewoontes.
 • Aflevering 3: De invloed van voeding op het lichaam en geest.
 • Aflevering 4: Focus-routines.
 • Aflevering 5: Tips & Tricks voor bij het leren.

Hieronder een korte opsomming van de 7-delige afleveringen serie ‘Het interne kompas - Mindset Cursus’:

 • Aflevering 1: Loskomen van sociale programmering deel 1
 • Aflevering 2: Loskomen van sociale programmering deel 2
 • Aflevering 3: Uitstijgen boven beperkende overtuigingen
 • Aflevering 4: Het vormgeven van de eigen missie
 • Aflevering 5: Het eigen persoonlijke kompas ontwikkelen deel 1
 • Aflevering 6: Het eigen persoonlijke kompas ontwikkelen deel 2
 • Aflevering 7: Bonus les: Fixed vs Growth mindset

 

WhatsNext community prijzen en kosten

Kosten overzicht WhatsNext community

De prijzen en kosten van de WhatsNext community zijn relatief makkelijk uit te leggen en zijn erg overzichtelijk. Alles is gratis behalve de voordelen, toegang en diensten die het Premium account bieden zijn betaald.

Gratis: De zeer uitgebreide cursus ‘BeursBeginners’ is gratis net als het bijbehorende community gedeelte op de discord server van Whatsnextcommunity.nl.

Betaald: Het openen van een premium account is gekoppeld aan een abonnement. De kosten zijn afhankelijk van de betaaltermijn waar voor gekozen wordt.

 1. 14 dagen Premium proefabonnement kost €1,- (éénmalig)
 2. Een maand abonnement kost €97,- p/m
 3. Een kwartaal abonnement kost €197 (Per 3 maanden, gemiddeld €65,66 p/m)
 4. Een jaar abonnement kost €597 p/j (Gemiddeld €49,75 p/m) 

De WhatsNext community is zeer transparant over de prijzen en kosten. Daarnaast is het aanbod zeer overzichtelijk wat het prettig maakt. Inmiddels is het Premium account uitgegroeid tot rond de +900 leden die de waarde van het betaalde account kunnen waarderen en bereid zijn deze bedragen te betalen.

Meer info over Premium van de WhatsNext Community


Wie is Rob Duijvestijn, oprichter en CEO van WhatsNextCommunity.com

Rob Duijvestijn is mede-oprichter en CEO van de WhatsNext Community. Hij is het meest ervaren teamlid, afgestudeerd in Financial Services Management en was finalist van de prestigieuze Financial Talent Award tijdens zijn studie. Daarnaast is Rob erg ondernemend ingesteld, wat hij handig combineert met zijn passie voor de financiële wereld en investeren. De fundering voor zijn kennis over de financiële markten heeft Rob opgedaan als Senior Consultant, waarbij hij actief was als handelaar in vreemde valuta op de Zuidas in Amsterdam.

Tijdens het schrijven van onze review over de WhatsNext Community waren we onder de indruk van de kennis en het netwerk dat Rob Duijvestijn heeft opgebouwd. Hij is een jonge ondernemer die zich als een vis in het water voelt binnen de financiële markten.

Rob Duijvestijn CEO en Mede-oprichter WhatsNext Community

In 2021 richtte hij de groep “Masters of the Chains” op, een groep waar cryptofanaten, ontwikkelaars, onderzoekers en andere invloedrijke mensen binnen de cryptowereld samenkomen.

In 2020 richtte hij samen met zijn compagnon Patrick Jongeneel het bedrijf op dat wij tegenwoordig kennen als de WhatsNext Investment Community, een snel groeiende community die als doel heeft investeren toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Binnen de WhatsNext Community is Rob de houder van de opgestelde portfolio’s die worden gedeeld binnen de community, een interessant onderdeel van de ‘Premium’ dienst.

Rob Duijvestijn, oprichter van “Masters of the Chain”

Masters of the Chain is een groep bestaande uit een gemêleerd gezelschap, waaronder mensen met hoge functies binnen de financiële wereld. Het is een privé-groep gericht op blockchain, finance en andere crypto-gerelateerde zaken. De groep bestaat ondertussen uit meer dan 150 zeer nauw betrokken specialisten op het gebied van cryptocurrency en de financiële wereld.

Masters of the Chains Privé group

Patrick Jongeneel, mede-oprichter en het gezicht van de WhatsNext Community

Patrick Jongeneel is mede-oprichter van de WhatsNext Community. Sinds 2017 is hij actief als belegger en trader, voornamelijk in de cryptomarkt. Voor de oprichting van WhatsNext was hij ‘Funded Trader’ op de forexmarkt, wat de basis heeft gelegd voor zijn kennis van de financiële markten.

Als een van de drijvende krachten achter het bedrijf WhatsNext heeft hij als doel mensen bewust te maken van de mogelijkheden en hen te laten inzien dat investeren niet per se met grote bedragen hoeft. Investeren is voor iedereen; de meeste beleggers en miljoenairs in Nederland en België zijn allemaal klein begonnen. De kracht van het opbouwen van vermogen ligt voornamelijk in het langdurig en consistent investeren, en niet zozeer in het investeren van grote sommen kapitaal.

“Er zijn 317.000 miljoenairs in Nederland, waarbij het vermogen historisch gezien voornamelijk is opgebouwd door te investeren in vastgoed, aandelen en sinds enkele jaren cryptocurrency.”

Patrick Jongeneel is er dan ook van overtuigd dat de relatief jonge cryptomarkt kansen biedt op het gebied van investeren voor iedereen. Hij is zich er echter van bewust dat een focus op uitsluitend de cryptomarkt risico’s met zich mee kan brengen. Mede om die reden richt de WhatsNext Community zich niet alleen op crypto, maar ook op aandelen.

Patrick Jongeneel Mede-oprichter WhatsNext Community

Het gezicht van de ‘WhatsNext Investment Community’

Patrick Jongeneel is naast het gezicht van de WhatsNext Community leeromgeving ook de drijvende kracht achter het bijbehorende YouTube-kanaal. De kracht van Patrick zit in het duidelijk uitleggen en begrijpelijk maken van soms lastige onderwerpen. Zijn energie en passie zijn dan ook in overmaat aanwezig tijdens zijn video-opnames, lessen en livesessies.

Het YouTube-kanaal is inmiddels uitgegroeid tot 12.000 abonnees en is actief in het uitleggen van verschillende financiële onderwerpen. Wekelijks wordt het YouTube-kanaal aangevuld met nieuwe content. Voor veel beginnende beleggers en traders is dit dan ook de eerste kennismaking met de WhatsNext Community.


WhatsNext Community Korting

WhatsNext Community biedt een speciale korting aan voor onze bezoekers die een product of dienst afnemen via een van onze linkjes naar hun website. Door op een van onze linkjes te klikken, kom je op de officiële website van WhatsNext en kunnen zij zien dat je via ons linkje komt. Hierdoor wordt de korting automatisch beschikbaar bij de aanschaf van het ‘Premium’ product.

De korting is een unieke kans om te profiteren bij de aanschaf van de Premium dienst. De korting geldt als volgt: Bij aanschaf van de Premium dienst is het mogelijk om een maandelijks abonnement af te sluiten voor een bedrag van €49,75 per maand, in plaats van de oorspronkelijke €97,-. Hierdoor heb je de flexibiliteit om het abonnement maandelijks op te zeggen en profiteer je van de korting die je anders alleen zou krijgen bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Meer info over Premium van de WhatsNext Community


Deze korting kun je zien als je eerste behaalde positieve rendement. Geniet van je eerste winst!


 

Gratis Educatie Mogelijkheden

Het mooie aan de WhatsNext community is dat hun focus ligt bij het toegankelijk maken van de financiële markten voor een groot publiek. De WhatsNext community biedt gratis toegang tot de discord server en de bijbehorende cursus BeursBeginners.

Gratis e-boeken van Investing Nomads: Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om goed te beginnen met beleggen en traden. Investing Nomads is om die reden opgericht en helpt beginners op de financiële markten met het ontwikkelen van een goede basiskennis die helpt bij het maken van goede keuzes, keuzes die passen bij de persoonlijke situatie. Op die manier voorkom je de meest gemaakte beginnersfouten.

“Wordt geen verdwaalde nomade op de financiële markten”

Wij hebben meerdere gratis e-boeken, een uitgebreide kennisbank en vergelijkingspagina’s ontwikkeld die beginners een slimme start helpen maken op de financiële markten. Download een van onze e-boeken of bezoek onze kennisbank speciaal ontworpen voor beginnende beleggers en traders:

Gratis e-boeken: Onze e-boeken “Slim Beginnen met Crypto”, “Slim Beginnen met Traden” en “Slim Beginnen met Beleggen” zijn speciaal ontwikkeld voor beginnende traders, het biedt educatie in combinatie met een begeleidende checklist. De e-boeken zijn zo ontworpen dat het gerichte inzichten geeft, tijdbesparend kan werken en stap-voor-stap eenvoudig helpt bij het maken van belangrijke keuzes.

Overzicht alle boeken van Investing Nomads | Beginnen met beleggen en traden

“Slim Beginnen met Crypto” Downloaden

“Slim Beginnen met Traden” Downloaden

“Slim Beginnen met Beleggen” Downloaden

Gratis Kennisbank: De Kennisbank van Investing Nomads bevat 500+ pagina’s over de financiële markten, traden, beleggen en vele andere gerelateerde onderwerpen.

 

Voor- en Nadelen van WhatsNextCommunity.com

Op de onderstaande afbeelding zijn alle voor- en nadelen de WhatsNext community weergegeven.

Voor- en Nadelen van WhatsNext Community

Bekijk onze Vergelijkingspagina voor meer informatie

 

Klantenrecensies, WhatsNext community reviews

Reviews Whatsnext community: In de reviews wordt het al snel duidelijk dat het een zeer gewaard bedrijf is door zijn leden. De hoge scores op Trustpilot en Google reviews zijn volgens de klanten te danken aan de goede rijke kennis, betrouwbaarheid en behulpzame team. Daarnaast zijn er vele positieve reacties te lezen de manier van educatie, waardevolle community en toevoeging van het Premium abonnement.

Ondanks dat er relatief weinig negatieve reacties te vinden zijn hebben we toch een aantal aandachtspuntjes gevonden. Een van de minpunten die worden aangekaart zijn de weinige live-trading-sessies, dit is een gemis en mist transparantie over de uitgevoerde trades.

Al met al zijn de reacties zeer positief. Op het gebied van behulpzaamheid en klantenrecensies wordt goed gescoord. Samengevat straalt Whatsnextcommunity.nl vertrouwen en professionaliteit uit, een gemiste kans om geen gebruik te maken van hun waardevolle  gratis omgeving.

Gratis Starten met de WhatsNext Community


Zelf ervaringen met de Trade Academy, vragen of opmerkingen laat het hieronder weten!

Laat reviews, opmerkingen, vragen en ervaringen hieronder achter

Reacties
Categorieën